ksnklb

Цілком хороший гель з нюансом

Цілком хороший гель з нюансом

Цей гель колись прийшов мені у подарунок до замовлення, спробувати його було дуже цікаво. Спочатку вмивання було приємним та ніжним, та потім виявився деякий нюанс 😉.

Цілком хороший гель з нюансом
Цілком хороший гель з нюансом
Цілком хороший гель з нюансом

Туба з гелем 150ml. Пластик м'який, прозорий, з надписами іноземною мовою та тематичними малюнками. Всередині можна побачити, що ховається у гелі.
Кришечка фліп-топ, закривається добре.

Гель прозорий, гелевий, досить густий. Всередині, навіть якщо набрати звичайного гелю, всерівно можна відчути маленькі крихітні частинки, які у цьому разі просто будуть відчуватись при вмиванні і все.
Цей гель піниться мінімально, можна вважати, що не піниться. Наноситься просто, так само і змивається.
Аромат ніжний, кокосовий, трохи навіть кремовий, загалом він відчувається під-час вмивання, але не заважає.
І що найцікавіше? Всередині гелю є грудочки, виробник заявляє, що це "магматичні вулканічні мікрокапсули". Що з ними не так? Ніколи не знаєш, при якось вмиванні вони тобі потраплять, вони просто у випадковий момент можуть з'явитись при видавлюванні гелю.
А що найцікавіше, на обличчі при нанесенні гелю вони розприділяються буквально як звичайний скраб. Тобто це просто скрабуючі часточки у гудочках, які можуть бути при вмиванні, а можуть не бути. Відчуваються на шкірі також як звичайний, лагідний скраб.
Так, мені подобаються скраби, та в гелях для вмивання, вважаю зайвим таке рандомне скрабування.
Склад доволі цікавий, адже в ньому справді є екстракт бамбуку, додана кокосова вода та обіцяні частини вулканічного походження, у складі вони представлені Пемзою. А також є гліцерин, пантенол, лимонна кислота, екстракт лотоса.

Якщо казати просто про гель, то він мені справді подобається, адже він чудово очищає шкіру, без пересушування, без відчуття стягнутості.
Гель можна навіть назвати делікатним, якби не ці скрабуючі грудочки, що з одного боку і є "фішкою" цього продукту, а з іншого – зайві там.