Sofiia_Ts

Маска для обличчя Joko Blend Cornflower Glow Hydrojelly Mask

Маска для обличчя Joko Blend Cornflower Glow Hydrojelly Mask

Всім привіт! Нарешті я добралась до волошкової масочки, яка стала відкриттям для багатьох у клубі. І для мене теж, крім естетичної складової, дає ще й прекрасний результат ✨

Раніше я використовувала альгінатну заспокійливу маску, а ця є гідрогелевої - вона утворює парниковий ефект під собою та шкірою, залишаючи по собі зволоження та живлення.

Повторюсь, що масочка упакована в пакетик, в якому є поділка, за допомогою якої її можна відкрити швидко та акуратно. Також в наборі з 5 масок, є пластикова мисочка і ложечка, в якій дуже зручно замішувати і лопаткою наносити на обличчя.

Порошок дрібний, молочного кольору, зразу кидаються в очі квіточки волошки 🪻 Маска дуже приємно пахне, має невеличку парфумерну композицію.

Робила все по інструкції, залила приблизно 70 грам води і перемішувала швидко та довго, добитись однорідної текстури доситть важко, але можливо. В мене це вийшло, але я досить довго наносила маску на обличчя. Тому весь процес потрібно проводити скоро.

Тримала на обличчі десь 25 хв, під ча цього часу можна відчувати невеличкий тиск на обличчя, і буде відчуватись, коли варто буде знімати маску, бо її кінчики будуть відставати від обличчя. Квіточки волошки дуже красиво набувають яскравого кольору після контакту з водою, масочка виглядає максимально естетично та привабливо. Знімала одним взмахом, від підборіддя до чола.

Я скористалась порадою багатьох, і нанесла перед маскою сироватку. Ефект не важко не замітити - шкіра зволожена, м'яка та надзвичайно сяє 🔥

Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Centaurea Cyanus Petals, Centaurea Cyanus Flower Extract, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate (and) Lecithin (and) Glycerin (and) Phenoxyethanol (and) Aqua/Water, Sodium Pyrophosphate, Fragrance.

Маска на основі глюкози (для покращення обміну речовин і надання шкірі корисних екстрактів), містить екстракт волошки, гліцерин, пептиди. Все необхідне, для створення гідрогелю та для надання шкірі сяйва, пружності та еластичності.

Підтримую багатьох, масочка і справді надає дуже освіжаючий ефект обличчю 💙 Шкіра гладка та сяюча, наповненна та насичена ✨ Рекомендую багатьом, особливо класно вона працюватиме, коли нанести під маску улюблений тонік чи сироватку.