Чистикова Дар'я

Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією

Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією
Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією
Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією

Зазвичай роблю повний педікюр з п'яточками у салоні, але зараз літо, сезон босоніжок, шкіра на п'ятах грубіє дуже швидко, тому у перервах між процедурами здорово виручають ці чудові шкарпеточки.

Обожнюю продукцію Shelly, ще не було жодного продукту, котрий мене розчарував і ці шкарпеточки не виключення👌

Пакування

Пакування представлено у вигляді картонної коробочки, у котрій і міститься шкарпетки. Кожна пара запакована в окремий поліетиленовий пакетик, запаяний з усіх боків. Відкриввється він швидко та без проблем. Безпосередньо всередені пара шкрапеток з емульсією всередені та дві допоміжні наклеечки для фіксуванння.

Шкарпетки досить щільні, але ходити в них я б не радила. Стосовно розміру, з моїм 38-м, ще був запас декілька сантиментрів. Емульсії всередені багатенько, вона білого кольору, за текстурою як звичайний крем. Аромат легкий та квітковий.

Стосовно складу

Повний аналіз є на сайті мейкап, доречі дуже зручна опція для відвідувачів та потенційних покупців.

Але зазначу, що склад емульсії містить вологозберігаючі компоненти, такий як рідкий парафін, котрий допомагає зберігати вологу у шкірі, забезпечуючи її м'якість і гладкість. А також гліцерин та гідролізований колаген, що забезпечують додаткове зволоження та живлення шкіри. Екстракт лотоса має заспокійливі властивості, сприяючи зменшенню подразнень.

Призначення та спосіб застосування

Шкарпетки призначені для зміцнення нігтів, зволоження шкіри ніг, помʼякшення кутикули. Ідеально готують нігті для полірування і нанесення покриття. По використанню:

- очистити поверхню нігтів;

- одягнути шкарпетки та зафіксувати спеціальною наклейкою;

- промасажувати ступні та зони навколо нігтів;

- залишити на 10-15 хв.;

- обережно зрізати край носіння біля пальців;

- обробити кутикулу, не знімаючи шкарпеток;

- зняти шкарпетки, видалити залишки емульсії з нігтів та ніг.

Враження від використання

Емульсія повністю окутуює ніжки, її всередені шкапреток більш ніж достатньо. Спочатку трохи холодить (я мерзлячка), але буквально за мить стає комфортно, інколи одягаю поверх звичайні шкарпетки та масажую ніжки.

Потім найприємніші відчуття під час очікування, можна попити чаю, почитати книгу чи навідати MUC ❤️

Після зняття нічого змивати не треба, лише зняти залишки. Рекомендую одразу взяти рушник чи серветки для їх видалення на місці.

За підсумком: ніжки стали гладше, м'якше, навіть трохи освітлились. Шкіра візуально зволожена та насичена 🥰

Додаю фото ніжок до і одразу після:

Особисто я у захваті від результату, чудовий варіант домашнього догляду за ніжками. Тепер неодмінно треба спробувати і рукавички для рук від Shelly🤔

А ви вже їх пробували? Як вам взагалі продукція виробника?