Фісташка

Ще одна спроба подружитись з цукровими скрабами - Tink Superfood For Body Guava & Mint

Ще одна спроба подружитись з цукровими скрабами - Tink Superfood For Body Guava & Mint

Я раніше часто користувалась скрабами. В основному мала кокосовий та кавовий. Цукрові скраби я ніколи особливо не використовувала. Мені вони були або не дієвими або не зручними у використанні. Але зараз вирішила спробувати цей скраб. Мене зацікавило що він при контакті з водою перетворюється на піну.

Аромати скрабу дуже приємний та солодкий. Наприклад, У мене це "Гуава та м'ята". Він має насичений, свіжий аромат, що нагадує кавун та полуницю. Аромат досить інтенсивний і його навіть чоловік у вітальні чує коли я користуюсь ним.

Скраб має цукрову основу, і ці крупинки досить щільні, але не гострі. За рахунок цього скрабування відбувається більш делікатно. При розтиранні по вологій шкірі скраб перетворюється на молочко чи бальзамчик з легкою тонкою піною. Завдяки цій мильній основі, скраб наноситься легко, гарно розтягується добре по шкірі, а також швидко змивається. Також це дає можливість економніше використовувати засіб. Після змивання на шкірі не залишається липкості або плівки.

Після використання пінного скрабу Tink шкіра стає гладенькою, свіжою та пружною. Аромат залишається на шкірі ще десь з годину, але відчувається тільки при близькому контакті. Тому ваша друга половинка теж буде задоволена.

Переваги

• Легкий в використанні
  • Приємна ціна
  • Економно використовується
  • Делікатна ексфоліація
  • Шкіра після використання виглядає пружною, свіжою та очищеною

Недоліки

• Пакування. Особисто для мене була не зручна упаковка. Кришку відкривати і закривати в душі не зручно. Також кришка з досить мякого пластику і не завжди закривається міцно що дає можливість волозі проникати всередину

Чи подружилась я з цекровими скрабами? Точно відношення покращилось

Чи замінить він мені мої? Ні. Але точно знайде своє місце на полиці як альтернатива для більш делікатного одгляду.