Anna_feerie

Вінілова помада, яку не бере гідрофілка

Вінілова помада, яку не бере гідрофілка

Такої стійкої помади в мене ще не було ніколи)). Я читала, що вона дуже добре тримається на губах і не відбивається на посуді, але не очікувала, що змити її стане для мене ще тим челенджем🤣. В мене відтінок 20 Coy, щоб побачити свотчі та макіяж - тисніть "Дізнатись більше".

Оформлення в помади дуже стильне та красиве, ще мені подобається, що колір флакону близький до відтінку, це доволі зручно. Аромат солодко-конфетний, приємний та не надокучливий 🥰.

Перед нанесенням тубу необхідно струсити, аби отримати рівномірну консистенцію продукту. Аплікатор стандартний, мені зручно ним фарбуватися навіть без олівця (хоч з олівцем все ж макіяж виглядає більш завершеним).

По текстурі одразу після нанесення помада дуже липка, тому я стараюсь не змикати губи, поки не схопиться). Сохне пару хвилин, а потім вже відчуття більш комфортні.

Пігментація доволі хороша, фініш глянцевий, але блиск помірний (це не те, що сяяння з космосу)). Пробувала робити тест зі склянкою - дійсно помада не відбивається, але все ж залишається такий ніби трохи масний шар, як від поживного бальзаму для губ.

Після ситного обіду з жирними стравами блиск зтирається та залишається матова основа-тінт, тож навіть застілля Maybelline Vinyl Ink у відтінку 20 може пережити цілком гідно).

А ось на етапі змивання я стикнулась з несподіванкою - моя гідрофільна олія від Manyo не змогла змити свотч від слова зовсім)). Тобто, блискучий верхній шар-то вона зняла, а колір залишився, як прибитий🤣 Намилювання милом теж не дуже врятувало ситуацію)

Тому я змиваю цю помаду міцелярною водою (щедро змочую диск і довго тримаю на губах)). Побачила в Alyona Fedyk рекомендацію двофазного засобу від Лореаль, то, напевно, візьму його, щоб пришвидшити та полегшити процес демакіяжу).

В цілому відчуття під час носіння цілком комфортні (ну, за винятком перших пари хвилин)). Відтінок мій улюблений, лілово-рожевий, блиск красивий, тож я нарешті розумію популярність та хайп навколо цих лакових помад і точно хочу ще відтінки😁.