Sister’s aroma combucha lifting serum
Ліфтинг сироватка з екстрактом чорного чаю. Спробуємо?
Порадили мені іі тут, в клубі. Тому, однією з тих, що я придбала стала сироватка від українського бренду.
Як каже сам виробник, це суууупер потужна антиоксидантна сироватка на основі комбучі, яка глибоко зволожує та живить шкіру.
В принципі саме цього ефекту я і очікую.
Невловимий аромат, що зводиться нанівець після нанесення. Колір ніжно персиковий. Зручний дозатор та приємн а пляшечка.
Склад:
Ферментований екстракт чайного гриба — містить високу концентрацію активних, відновлюючих речовин.
М'які кислоти — сприяють оновленню клітин як зсередини, так і зовні, а також стимулюють синтез колагену та еластину, розгладжуючи шкіру.
Вітаміни групи B і пробіотики — регулюють мікробіом шкіри і змушують її сяяти, а також усувають почервоніння, лущення та підвищену чутливість.
Мультимолекулярна гіалуронова кислота 3 видів — допомагає запобігти втраті вологи та проникає у всі шари шкіри, зволожуючи її зсередини.
Ріденький, проте в міру. Легко наносити. Ідеально швидко поглинається шкірою. Зволоження активне.
Жодного печіння чи дискомфорту. Відсутнє відчуття взагалі нанесення. Тобто дійсно невагома сироватка. Зверху радять закривати іх же зволожуючим кремчиком.
Підходить для сухої та нормальної шкіри. Думаю, після 18+ на щоденний догляд - ідеально.
Однозначно рекомендую!
Коментарі (0)