Julianna Vini

#викидушки

#викидушки

Все, що залишається у травні, деякі засоби повторю знову, деякі - вже ні.

Дезодорант Garnier mineral Активний вуголь.

Це був не перший раз, який я його брала. Подобався нейтральний запах, який не набридав, та те, що він був дієвий. Цей раз покупка виявилась невдалою, він не працював добре як раніше, його не вистачало навіть на пару годин, так як він скочувався одразу . Ще ніколи не бачила, щоб дезорань скочувався, пробувала давати йому кілька шансів, скочується все рівно. Йде до сміття 🙃

Маленька пляшечка 5 мл. з кислотним пілінгом, був дієвим, але не з бюджетних. Купляла "на розлив" у косметолога. Назви не знаю. Покупку не повторю, так як більше не хочу купляти засоби яких я не знаю, ані назви, ані складу і на розлив.

До того ж за свій час у клубі, я дізналась від дівчат багато якісних і дієвих засобів для обличчя 🔥

Туш Eveline Cosmetics Variete

З її переваг можу виділити:

- комфортна форма щіточки;

- насичений пігмент;

- рівномірна та м'яка кремоподібна консистенція;

- відмінна стійкість.

Тонкі щетинки гарно розділяють і профарбовуюьь вії! Вважаю, що вона одна з найкращих, ще й ціна тішить. Планую брати її ще не один раз!

А це був той випадок, коли я вирішила спробувати туш подорожче, думаючі, а вдруг буде якийсь вау ефект. Дорожче - не завжди означає краще. Туш одразу, як її відкрила була трохи сухою, ніби нею користуюсь вже довгий час, щіточка не здалася особисто для мене зручною, до того ж вона бралась грудочками. Повторювати покупку не буду, йде на викидання. Можливо ця туш добра, але може мені не пощастило конкретно з цим флаконом, бо бачила багато задоволених відгуків на неї.

Цей крем брала за рекомендацією косметолога. Гарна легка текстура, швидко вбирається, аромат приємний. Підходить для чутливої шкіри. Гарний склад та якість. З спф !

Smart4Derma - професійна якісна косметика, гідна уваги.

Зручно кісточка, намвоювати стрілку легко, навіть якщо ви не дуже вмієте їх малювати. Стійка!

Найбільш плюс - крутий колір.

Насичений синій!

Електрик блю.

В захваті від цього кольору.

Бачила, що деякі дівчата у клубі полюбляють туші з таким кольором, а це щось схоже, тільки підводка ! Можна комбінувати цю підводку з чорною, або синьою тушшю. Виглядає ефектно 🔥

Покупку можливо повторю у тому разі, якщо мені знову захочеться яскравих кольорів у макіяжі. Рекомендую звернути увагу!