За делікатним скрабуванням сюди
Враження від Joko Blend Exfoliating Polish Face Scrub
А ти любиш скраби? Так, про скраби існує багато різних думок, та інколи так і хочеться максимально очистити шкіру, та при цьому щоб це очищення було делікатним. У таких випадках на допомогу приходять перлітові скраби, одним з таких є Joko Blend Exfoliating Polish Face Scrub.
Баночка зі скрабом 45g, важкенька, маленька, з матовим склом та мінімалістичним дизайном, її дуже приємно тримати у руках, у її вигляді мені подобається все, це оформлення свідчить про розвиток бренду. Кришечка пластикова, легко відкручується та закручується, всередині є мембрана, що створює додатковий захист між скрабом за зовнішнім середовищем.
Скрабчик приїхав у коробочці, яка також має дуже приємний вигляд, уся необхідна інформація зазначена на ній.
Відкриваючи баночку, всередині ми бачимо ніжненький скрабчик, що спочатку нагадує навіть мус, він глибокого блакитного кольору, і він справді приносить естетичне задоволення.
Аромат у нього трав'яний, відчувається у складі олійка чайного дерева, запах відчутний, але не заважає.
Консистенція доволі ніжна, як для скрабу, у ньому є багато дрібних скрабуючих частинок блакитного кольору. При скрабуванні, засіб стає майже білим.Скраб не сухий, тому легко розприділяється по шкірі.
Що у складі найцікавіше, то це той самий перліт, що здатний м'яко відлущувати ороговілий шар шкіри, при цьому не пересушуючи її. Також додана сода, а ще є гліцерин, бакучіол, олія чайного дерева.
Ефект
Як я вже писала, скрабування цим засобом виходить досить делікатне, при цьому, звісно, скрабуючі частинки відчуваються, та не дряпають шкіру.
Так, з висипами на шкірі краще втриматись від цієї процедури.
Після я бачу чудовий результат: шкіра очищена, дуже ніжна на дотик та що основне – не пересушена, та всерівно після скрабування потрібно добре зволожити шкіру. А найбільше мені подобається те, що я відчуваю та бачу свіжість на обличчі.
Коментарі (0)