Оліч

Hedonic Mascara Perfect

Hedonic Mascara Perfect

Звісно я не змогла пройти повз таку річ)

Я довго думала яку б туш купити собі, мені було потрібне м'яке підкреслення очей, гарне розділення, щоб бренд не тестувавася на тваринах, а також щоб туш не обсипалась, не текла, та не відбивался на повіках. Через купу гарних відгуків, коричневий колір, та силіконову щіточку, вирішила взяти її.

Трошки забіжу наперед і скажу, що моя шкіра доволі жирна, тож нажаль через деякий час сліди від туші все одно можуть з'явитися.

- ціна на даний момент 585 грн

- об'єм 11 мл (в принципі не мало)

- cruelty free 🐇

- український виробник

- колір чорного шоколаду

На фото нижче можете бачити ефект на моїх віях (нафарбовані в один шар). Очі у мене часто починають сльозитися, коли я тільки виходжу на вулицю, на щастя ця туш це витримує і не тече. Зазвичай я фарбуюсь на вихід і не ходжу з макіяжем цілий день, але ті 5-6 годин, що я її ношу, вона витримує нормально, не обсипається, хоча може трошки відбиватися на верхньому повіці, тож час від часу я перевіряю ситуацію в дзеркальце. Змивається легко.

Hedonic Mascara Perfect

Пакування дуже миле, бузкового кольору, туш дуже гарного коричневого відтінку без рудого підтону.

У висновку можу сказати, що туш дуже непогана, та якщо судити лише по ефекту - можливо цілком можна знайти схожий продукт за нижчу ціну. Але якщо для вас теж важливо підтримувати відчизняний бізнес, який дає роботу людям, платить податки в наш бюджет, який не знущається с тварин для тестування, то воно вартує того, щоб заплатити додатково пару сотень гривень.