Гідролат лимону та алое вера Najel | Ідеальний тонік на спекотне літо знайдений
Тонік, який використовую не лише стандартним способом 😉 Ділюся своїми лайфхаками
Якось я розповідала про запашну (лавандову) воду, детальніше розписуючи про поняття гідролату - https://club.makeup.com.ua/post/21655/
Тепер, коли я уже точно знаю що таке гідролат і відчувши його дію на шкіру в теплу пору, зрозумівши як це зручно, практично і приємно, я обрала нову ароматну водичку.
Вибір впав на Najel - французький бренд органічної косметики.
Всі продукти цього бренду розроблені відповідно до стандартів органічної косметики: з сертифікованих натуральних і органічних компонентів, чим гарантують споживачам безпечні й ефективні продукти. Крім цього, це забезпечує безпеку навколишнього середовища.
Тож детальніше про гідролат лимону та алое вера (тонік).
*наполегливо рекомендую прогортати донизу і побачити результат використання тоніка, як сяє шкіра ✨
Тонік випускається у пляшечці об‘ємом 200 мл.
Це темно коричневий пластик, на ньому біла етикетка з коричневими літерами. Усе це виглядає гармонійно, не викликаючи візуального шуму у ванні.
Ціна 570 грн. Однак часто буває на акціях. Так, зараз ціна всього 428 грн 🔥
Дозатор у форматі диск-топ. Доволі зручний, самостійно можна регулювати необхідну кількість видачі продукту.
Особливості продукту і складу 🗒️
Гідролат лимону та алое вера підходить кожному типу шкіри, але початково призначений для проблемної, чутливої шкіри.
Найкраще підходить жирному та комбінованому типу шкіри.
Я зібрала комбо: маю комбінований тип шкіри, дуже чутлива і проблемна.
Склад гідролату дуже лаконічний і містить всього 5 складових: екстракт алое вера, гідролат лимону, 2 консерванти і регулятор кислотності (рН продукту).
🌱 алое вера зволожує, насичує шкіру мікроелементами, заспокоює подразнення і сприяє швидкому відновленню
🍋 лимон відомий своїми дезинфікуючучим, очищаючись і тонізуючими властивостями. Завдяки цьому він гарно очищує шкіру, а також є доводі ефективним при лікуванні вугрів.
❗️ лимон регулює і жирність шкіри. Він здатний чинити освітлювальну дію
Такий гідролат отримуються завдяки паровій дистиляції свіжих лимонів з органічним алое вера.
Бренд також представляє гідролати листя оливи, цвіту апельсина та даманської троянди. Їх прикріплюю сюди ж для зручності пошуку.
Консистенція і аромат
Тонік має дуже легку, водянисту прозору консистенцію.
Аромат кисленький, цитрусовий. Але особисто для мене це запах не суто свіжих лимонів, а мікс м‘якоті свіжих лимонів та лимонної трави.
Відчувається на шкірі 2-3 хвилини після нанесення.
Враження від використання. Лайфхаки
Цей тонік я використовувала на етапі лікування акне. Він чудово заспокоював шкіру, усував надмірну жирність не лише миттєво, а на тривалий проміжок часу.
Також відчувається чітко освіжаюча дія.
Завдяки гідролату мої почервоніння на обличчі після вмивання гелем зникали доволі швидко.
На обличчі відчувається комфортно, особливо зараз у спеку, бо чудово освіжає.
За період використання я помітила хочу і легку, але приємну освітлювальну дію на шкіру. За моїми спостереженнями, від засобу накопичувальна дія, він вирівнює і освітлює тон шкіри лише з часом.
Тож цей тонік не побоюся слова ідеальний для жирного, комбінованого типу шкіри, ОСОБЛИВО влітку (бо допомагає себорегулювати) та ОСОБЛИВО під час лікування чи виникнення подразнень (бо заспокоює).
Як використовую я?
У якості звичайного тоніка/гідролату 2 способами:
1)після вмивання протираю обличчя ватним диском, змоченим у тоніку
Наносити його руками не подобається, тому тільки так.
Шкіра відразу почувається краще, наче легше. Дуже гарно сяє
2)переживаю у баночку зі спреєм розподіляю тонік по обличчю як зранку, так і протягом дня
Мега-зручно!)
Окрім згаданих класичних способів, використовую гідролат не лише для обличчя, а й для шкіри голови та тіла.
Для шкіри голови: для додаткового очищення, тонізації.
На чисте сухе або вологе перед укладанням волосся розподіляю тонік зі спрею. Легко масажую, не змиваю.
З таким способом використання помітила, що шкіра голови довше залишається чистою, тобто до 4 днів. Крім того, волосся краще тримає об‘єм і стає більш піддатливим для укладання.
Для тіла: наношу гідролат на ватний диск і протираю ділянки після гоління.
Тонік миттєво заспокоює шкіру, усуваючи подразнення, якщо вони є.
Тому виявляється Facial Toner Lemon & Aloe Vera Najel 🍋 доволі багатофункціональний засіб, чим мені і полюбився))
Його щиро раджу усім, а особливо власницям жирного типу шкіри. Це зараз дуже актуально, бо в літню спеку шкіра скаже дякую за таке освіження й тонізацію 🥰
Коментарі (0)