alena.rosee

Улюблена сироватка BYOMA

Улюблена сироватка BYOMA

Чи знайомі ви з Корейським брендом BYOMA? Якщо ні, можливо час познайомитись , бо я просто в приємному захваті від їх продукції 🤩 але сьогодні про сироватку для гарної та чистої шкіри 💚

Взагалі то, спочатку я хотіла ретинолову олійку, але чомусь сподобалась ця сироватка по зовнвшнтому виду , ну і ось вона в мене 😁

Користувалась я нею місяця 1.5-2, тому враження є 🤩

✅Про продукт:

Це ефективна освітлююча сироватка для обличчя вирівнює текстуру шкіри для чистого кольору обличчя, одночасно покращуючи шкірний бар’єр.

Трицерамідний комплекс (цераміди, холестерин, жирні кислоти), що зміцнює бар’єр, працює з потужним поєднанням блакитної пижмо (багатої на антиоксиданти), щоб допомогти заспокоїти шкіру. До речі , блакитне пижмо це марокканська блакитна ромашка.

PHA та цинк м’яко відлущують, усуваючи недоліки та допомагаюТБ очищати пори, не пересушуючи та не порушуючи бар’єр ніжної шкіри. Завдяки регулярному застосуванню шкіра виглядає збалансованою та яскравішою.

💚Протестований і схвалений дерматологами

💚некомедогенний засіб

💚не містить алкоголю та ароматизаторів

💚веганський

– Покращує текстуру шкіри

– Дає зволоження шкіри

– Покращує гладкість та тонус шкіри

- Покращує шкірний бар'єр

Пакування: зручний флакон з піпеткою, набирається продукт гарно , можно дозувати хоч по краплі. Коли сироватка нова є захист від відкриття іншими людьми .

Консистенція: як водичка рідка та прозора

Запах: майже відсутній , косметичний .

Нанесення та Ефективність:

Виробник рекомендує наносити по 4-6 крапель , я беру десь 3-4, мені цього достатньо.

Після нанесення сироватки є легка липкість , яка проходить за хвилин 5.

Виробник радить наносити зверху крем , я іноді так роблю, а іноді ні 😁

Найцікавіше для мене це ефект . Як кажуть , я спочатку не зрозуміла, а потім якккк зрозуміла . В мене іноді бувають периодично висипи або я та хось собі наковиряю гострими нігтиками, загалом запит до сироватки був такий: чиста та рівна шкіра та якщо треба загоєнння висипа.

Буквально за ніч сироватка реально робить дива , а якщо користуватись кожен день , хоча б по вечера. то взагалі шикарний ефект. Вдень я нею не користуюсь , тільки по вечорам десь 4-5 раз в тиждень , то ефект можна побачити вже після першого застосування. На ранок шкіра виглядає чистою, зволоженою, з тонусом , якщо є прищик - він проходить .

Якщо я реально щось розковиряла , таке буває рідко, але 😁 то в мене вже є супер дієвий рецепт: ця сироватка та нічний крем Ерболаріо. Цей тандем працює краще будь-яких подібних засобів на моїй шкірі.

⭐️Тобто , все що обіцяє виробник - сироватка старанно робить.

Чи знайомі ви з цим брендом ? Що пробували ??