Spodobaieva Maryna

Відновлююча молочно-мигдальна маска

Взагалі будь-яка шкіра потребує відновлення та зволоження. Тож мій вибір впав на маску для жирної та схильної до утворення комедонів шкіри, мені здалося, що вона ідеально має підійти. Тож повернемось, що нам обіцяє виробник.

Молочно-мигдальна маска призначена для зволоження шкіри та відновлення на її поверхні нормального мікроклімату. Обіцяють:

• Інтенсивне зволоження та матування жирної шкіри обличчя, шиї та зони декольте;
  • Антиоксидантного відновлення шкіри після впливу УФ променів та інших несприятливих факторів;
  • Звуження розширених пір;
  • Нормалізації поверхневого РН;

Пакування маски з щільного пластику, об’єм тут 50мл., кислий ph (4,2), вік був вказаний +16. Підкупив мене тут склад.

Склад: гліцерин, вода очищена, молочна кислота, мигдальна кислота, глюконодельталактон, коко-каприлат та пропил-каприлат (натуральні емоленти), цетеариловий спирт, саліцилова кислота, олія чорної смородини, Д-пантенол, L аргінін, віск овочевих жирних кислот, Eumulgin@SG (натуральний емульгатор, сертифікований ECOCERT), екстракт пальми сабаль, екстракт сої, екстракт готу коли, фасфотиділхолін, цинк РСА, екстракт насіння помадного дерева, бісаболол, ксантан, гідроксиетилцелюлоза, гліцин, ефірна олія вербени.

Головними активами є комплекс із 4-х кислот, цинку РСА та екстрактів. Особливості з опису:

Молочна кислота і глюконодельталактон — проникають в роговий шар і утримують в його межах молекули води, надаючи таким чином тривалу зволожуючу дію. Також ці дві кислоти є потужними антиоксидантами;

Мигдальна кислота — добре очищає шкіру, регулює її тонус, допомагає позбутися тонких ліній і зморшок, використовується для усунення гіперпігментації та плям на шкірі . Має бактерицидну дію, добре справляється з широким спектром бактерій розчиняє пробки в протоках сальних залоз і сприяє звуженню розширених пір;

Саліцилова кислота — розчиняє пробки закупорених сальних проток, нормалізує себосекрецію і має протизапальну дію. Також вона полегшує пенетрацію інших компонентів маски, роблячи їх більш доступними для клітин епідермісу, прискорює оновлення;

Цинк РСА — відомий компонент завдяки своїм чудовим антисептичним властивостям для жирної шкіри — матування, себорегулювання, інгібування розвитку мікробних інфекцій;

Екстракт пальми Сабаль — має седативні, протизапальні, загальнозміцнюючі, антисептичні властивості;

Екстракт помадного дерева — помітно усуває жирний блиск обличчя, розширені пори та недосконалості проблемної шкіри,захищає від фотостаріння; живить шкіру, заспокоює та відновлює шкіру після.

За зволоження тут відповідають гліцерин, Д-пантенол, екстракт сої, бісаболол.

Олія чорної смородини та L-аргінін відповідають захист шкіри від вільних радикалів, підвищення гідратації шкіри та збільшення вироблення колагену.

Спосіб використання: очистити шкіру теплою водою, витерти її насухо серветкою або рушником нанести щільним шаром маску. Залишити її на 10–20 хвилин, змити.

Особливістю цієї маски є емульсійна основа, але мені вона особисто схожа на мед, вона дуже в’язка і тягуча. З цього випливає проблема в нанесенні і змиванні, на обличчі відчувається не дуже комфортною. Пробувала її робити в душі, також дуже проблематично наносити. Аромат в неї в цілому приємний.

Враження від неї досить не однозначні, а точніше «ніякі». Із всього заявленого я не побачила нічого. Навпаки кислоти підвищують чутливість шкіри, а віск в складі досить сильно відчувається на обличчі, хочеться додатково використати пінку для вмивання. Мій висновок більше такий «Не завжди багатий склад, це добре».