Тут мав би бути допис пр о класний хайлайтер…
Але не все так легко…
Це новинка від Catrice. Недавно я придбала кулькові румʼяна і ними дуже задоволена. Тож вирішила спробувати ще таку новинку.
Хайлайтер в формі серця. Сама коробка-естетичне задоволення, яке дуже приваблює дітей...і не тільки.
В середині є дзеркальце, теж якісне. З ним цілком реально зробити макіяж.
Але...він мені прийшов розбитий😭. Я не знаю, як так сталося. Можливо інтернет-магазину варто обирати пакування більш/менш під розмір хайлайтеру, якщо він тільки один в замовленні. Мені ж він прийшов в коробці, по розміру як чоловіче взуття. І ніяк не запакований. Тут я зразу порівняла, наскільки класно такі речі пакує Мейкап.
В магазин я не зверталася, бо не застрахувала посилку. Весь час був якийсь збій, одним словом, з самого початку щось пішло не так. Тай хайлайтер вийшов 200 грн...тому вирішила лишити так, як є.
Щодо самого хайлайтера…він неймовірний…
Його якось спресувала спиртом, тому фото не дуже естетичні. Але вже як є. Щось тай з цього вийшло. Наразі більш/менш тримається купи, але я його навіть не піднімаю😅.
Хайлайтер дуже стійкий, а сяяння в нього ідеальне. Блискітки дуже дрібненькі і дуже класно переливаються. Це таке справжнє натуральне сяйво.
Коментарі (0)