Lykova_Irina

Фарба для волосся

Фарба для волосся

Привіт!

Багато років я користувалася фарбами від Лореаль та Шварцкопф. Жодній з них не віддавала особливої переваги, бо ефект від кожної був приблизно однаковий.

Єдине, що часто від фарб Лореаль у мене було пересушене волосся і не приємне на дотик. Інший мінус - це те, що при фарбуванні дуже фарбувалася шкіра голови і вимити її з першого разу було майже не можливо. В іншому - колір, блиск волосся - все було добре.

Аж якось я побачила в стаціонарному магазині фарбу Numero у відтінку 4.0 Brown, дуже близький до мого натурального кольору волосся і вирішила спробувати. Між іншим, користувалася фарбою вже двічі (друге замовлення з Мейкапу), тож є що сказати про неї.

До упаковки фарби входить стандартний набір фарба+проявник, рукавички та бальзам. АЛЕ, від Мейкапу мені прийшла фарба без бальзаму. Претензії пред'явити нема кому, бо при отриманні замовлення комплектацію не перевірила. Але, дівчата, якщо будете замовляти, краще перевіряйте комплектацію. У мене є повнорозмірний бальзам, аналогічний тому, що кладуть до фарби (з вівсом), тому не критично, але, все ж таки не приємно.

Переходимо до фарбування.

У мене є сивина, волосся коротке (каре) середньої густини. Фарби вистачає щоб добре все профарбувати, ще й залишається, десь, чверть тюбика.

Сивину теж добре зафарбовує. Шкіру голови майже не зафарбовує і її можна відмити з першого разу. Зі згаданими раніше фарбами (Лореаль та Шварцкопф) я відмивала голову на протязі кількох миттів (добрий тиждень). І від миття до миття, поки фарба лишалася на шкірі, голова постійно чесалася, а під нігтями лишався "бруд" від фарби. З Numero такого немає. Ніякого свірбежу чи інших дискомфортних відчуттів немає.

Волосся після фарбування виглядає доглянутим, м'яким, дуже приємним на дотик. А тепер той нюанс, про який говорилося на самому початку допису. У порівнянні з вищезгаданими фарбами, фарба Numero не дає такий яскравий та дзеркальний блиск волоссю. Воно виглядає більш схожим на натуральне. Я б не назвала це мінусом. Просто така особливість. Але після першого фарбування я цим нюансом була дуже здивована і навіть трохи засмутилася. Але, якість волосся, відсутність дискомфорту, гарний колір і те, як рівномірно фарба вимивається, робить її фаворитом для мене, принаймні на сьогоднішній день.