DARIIAKOVACH

ВІЗЬМУ З СОБОЮ

ВІЗЬМУ З СОБОЮ

Привіт, красунечки 🕊️

Я так подумала, а що я б могла взяти з собою для бездоганного вигляду в будь-який час, в будь-якому місці

І у мене вийшла така колекція засобів👇🏼

ВІЗЬМУ З СОБОЮ

Почну з догляду, адже гарна шкіра - це 90% успіху. І мова тут про здоровʼя, адже запальні елементи страшні не тим, що це для когось там «не гарно», це місце куди легко потрапляють бактерії

На щастя, моя шкіра не проблемна, мені достатньо мати декілька доглядових засобів, щоб моя шкіра була чистою і гарною

1. Очищення. Вмиваюсь засобом я лише ввечері, зранку у мене виключно вода. Для очищення у мене завжди купа різного, але найкращим все ж є міцелярний гель від Babe Laboratorios. Він і змиває макіяж,спф та гарно очищує шкіру. Я планую придбати тревел формат, щоб було зручно
  2. Тонізація. Якщо чесно, я раніше не розуміла сенсу в тоніках. Але коли моя шкіра почала сяяти здоровʼям, бути пружною і чистою. Я зрозуміла, що це важливий етап. Тому в мене тонік від Natureal. Не так давно я розповідала про нього, мій мастхев
  3. Звичайно ж, догляд за шкірою очей. У мене часто зона під очима набрякла, дуже помітні мішечки, тому мені важливо мати догляд. І це сироватка під очі від Mixtura. Натуральні компоненти, олії і чудова дія. Така манюня, а така дієва
  4. Про сироватки для обличчя також варто не забувати, а саме про сироватку з комбучею і центелою від Mermade. Ця красуня вже закінчується, але вона така крута, що хочеться мати величезний банку, щоб мастити її всюди 🙈 Заспокоює, знімає запалення або в моєму випадку, блокує появу
  5. І все варто закривати кремом. Я не фанатка кремів, але отримавши цей, я зрозуміла, що просто не знаходила раніше «своє». Повний розмір я не купуватиму, а от такий формат повторюватиму ще. Бо це дуже зручно і шкіра мені вдячна.
  6. СПФ бальзам для губ. Ви таке чули? Маєте? А повинні мати! Адже губи також потребують захисту від сонечка. І про це попіклувались Mermade, я не втрималась і придбала. А який же аромат та текстура у цього бальзаму ммм
  7. СПФ крем для обличчя. Це ще одна необхідність для кожного, адже шкіра має бути захищеною. У мене La roche posay, флюїд про який я довго мріяла. Це засіб, що не перенавантажує шкіру і ним (о, нарешті) навіть хочеться користуватись😄 Він дає такий гарний ефект шкірі, що власне макіяж вже і не хочеться наносити, але…

Так, дні бувають різні і такі, коли хочеться зробити макіяж. Але на кожен день, а тимпаче «на всі випадки життя» - всю косметику я не потягну. Тому тут топ засобів

1. Тон і консилер, 2в1 від Bless Beauty. Ідеальний відтінок, легке нанесення, не відчувається на шкірі. Гарно перекриває і можна нанести лише як консилер, що дуже зручно в літню пору.
  2. Не менш важливими є і румʼяна, у мене від Pastel. Можна і стандартно, і як тіні, і навіть на губи. Мої улюблені, кращих ще не мала (та чесно і не хочу)
  3. Укладка брів-це найважливіший крок. Бо мої брови густі і самі лягають як хочуть, тому вкласти їх обовʼязково. Для цього у мене є O’bays. Це мило, що прибʼє брови і вони нікуди не втечуть впродовж доби!
  4. Туш. Я без туші зовсім інша людина, тому туш також беремо. Тимпаче таку круту від Maybelline Firework

Ось 4 засоби і я готова

1. Косметичка, яку отримала в подарунок до спф) Вона справді мега зручна і точно нічого не протече з неї. Вона не маленька,не велика, а ідеального розміру. Та дуже стильна (фото напочатку)
  2. Серветки матуючі (будь-які). Мастхев на літо. Бо у мене в спеку лоб відбиває сонце👀

Ось такі засоби, для обличчя я візьму з собою будь-куди. А що взяли б ви?

А взагалі, цікаво було б зібрати разом зі мною всі засоби для догляду? Або можливо зібратись у подорож👀

До речі, якщо ви ще не бачили мого перевтілення, то я вас тут вже давно чекаю

https://club.makeup.com.ua/looks/40439/

Обіймаю🤍