Lykova_Irina

Консилер під очі та для обличчя від Hean

Консилер під очі та для обличчя від Hean

Привіт!

Я не так часто користуюся консилерами, бо особливої потреби у цьому немає. Але бувають дні, коли він необхідний - чи то макіяж вимагає, чи то недосип.

Раніше користувалася консилером від Maybelline з пуховкою і він був дуже не поганий. Останній у мене є (поки що) консилер від Eveline і це повне розчарування. Тому я була у пошуках ідеально для себе і не дорогого продукту.

Почнемо з вхідних даних і моїх побажань. Маю нормальну, схильну до сухості шкіру. Під очима є перші невеликі зморшки, які невдалий продукт здатен зробити як у старенької бабусі. Тому для мене важливо, щоб консилер не підкреслював їх, а навпаки, давав ефект зволоження. Також мій ідеальний консилер має трохи висвітлювати шкіру навколо очей. Шкіра у мене не проблемна, недоліків, які треба перекривати, або явних синців під очима немає. Тобто, мої потреби досить скромні. Але, нажаль, навіть з такими очікуваннями не кожен продукт може справитися.

Консилер під очі та для обличчя від Hean
Консилер під очі та для обличчя від Hean

Нещодавно у стаціонарному магазині косметики мене привабив консилер від Hean, який позиціонується для використання під очима та на обличчі у найсвітлішому відтінку 10 Porcelain.

Що пише про нього виробник.
Універсальний, легкий та зручний – це новий консилер Hean Tender Touch. Він добре підійде як маскування недоліків, так усунення темних кіл під очима.
Завдяки формулі, збагаченій активними інгредієнтами, консилер Tender Touch живить шкіру, створюючи ефект природного, здорового покриття. Залишає сатиновий фініш, а його рідка консистенція гарантує комфортне та приємне нанесення, не навантажуючи шкіру.
Активна дія консилера обумовлена ​​абрикосовою олією, інгредієнтом Пентавітін, комплексом водоростей та цинку, а також запатентованою освітлювальною речовиною Haloxyl. Завдяки їм Tender Touch зволожує, заспокоює, живить і навіть допомагає усунути пігментні плями.

Погодьтеся, дуже обнадійливі обіцянки. А тепер про мої враження. За текстурою консилер кремовий, відразу відчувається, що він не сухий та буде давати ефект зволоження. Розподіляється чудово, освіжає область під очима, трішки підсвічуючи її. Не пересушує шкіру, не западає в зморшки. Його взагалі не видно на обличчі, але ефект очевидний - ніби ви щойно повернулися з відпочинку - свіжа та відпочивша. Особливо можу його рекомендувати для сухої та зрілої шкіри. Загалом, чудовий консилер, який виконує все те, що я від нього чекала.

Дякую, що дочитали! 😘