Baby Face Powder
від Sinart
Це моє перше знайомство з брендом Sinart. Було достатньо відгуків у спільноті, щоб наважилися спробувати щось і самій. Хто, ще не в курсі, Sinart — український бренд декоративної косметики та продуктів для оформлення брів. Також позіціонується як виробник веганскої продукції, яка не тестується на тваринах 😉
Сьогодні хочу розповісти свої враження від використання запеченої пудри для обличчя Baby Face ⬇️
Пакування та загальні характеристики
Пудра представлена у маленькоиу футлярі з пластику. Дизайн якого у спокійних, ніжно-бежевих тонах, виглядає дуже ест етично. На вигляд та дотик футляр доволі якісний та міцний.
Всередені є дзеркальце, але не має спонжика чи міні пензлика, щоб мати можливість підправити пудру у дорозі. Тому, якщо плануєте брати з собою її у відпуску, треба захватити з собою і пензлик. Доречі, як виявилось, бренд має власну лінійку пензлів на будь-який смак, так би мовити не відходячи від каси.
Пудра позиціонується, як запечена, зроблена з такою опуклістю, складається із змішаних світлих бежевих та білих відтінків. У мене відтінок BF01, найсвітліший. Аромату від пудри я не відчуваю ніякого.
Склад
Пудра містить безпечні інгредієнти, такі як міка, кремнійоксид і синтетичний флуорфлогопіт, які надають шкірі сяйво і матовість. Тальк, що також входить у склад, відомий своїми властивостями вбирання надлишків себума. Проте, варто звернути увагу на можливу комедогенність тальку (хоч він і на другому місці) для деяких дівчат.
Особисто я завжди використовую базу або тональний крем, як бар'єр між шкірою і пудрою, що може допомогти у запобіганні закупорки пор та інших неприємностей. Однак важливо вибирати базу або тональний крем, які підходять саме вашій шкірі. Але це вже зовсім про інше, повертаємось до пудри.
Виробник наголошує на таких перевагах
– бархатисте покриття, яке тримається до 24 годин
— приховує дрібні недоліки
— фіксує макіяж на цілий день
— ефективно поглинає надлишки шкірного себума
Враження від використання
У нанесенні пудра гарна, набирається легко будь-яким пухнастим пензликом. Лягає тонким шовковистим шаром, візуально її абсолютно непомітно.
Вона така легка та невагома, як фінішний штрих, тому, звичайно, серьозних недоліків вона не перекриє, але виробник цього і не зазначає. А от дрібні нерівності сгладжує на ура.
Як бачите результат, повністю прибирає блиск та блюрить шкіру, вона стає бархатистою на дотик, без відчуття сухості чи стягнутості. Носити її комфортно.
Поверх добре лягає скульптор, рум'яна чи хайлайтер сухих текстур.
Стосовно стійкості, поверх тонального крему чудово тримається весь робочий день.
Підсумовуючи, це знайомство з брендом залишило у мене лише приємні враження, пудра мені сподобалась, однозначно буду продовжувати нею користуватися, та придивлюсь до інших позицій виробника👌
Дівчата, зізнавайтесь, знайомі з брендом? Які засоби подобаються найбільше?
Коментарі (0)