Віск для брів від Miss Claire
А що це таке красиве у мене? Це червоний моделюючий віск для брів від Miss Claire. З косметикою бренду я знайома давно, в мене колись були олівці для губ, які подобались, тож вирішила продовжити знайомство.
віск доволі м‘якенький, як желе, на щіточку набирається легко, правда треба мати свою, до засобу вона не йде.
Він хоч червоний на вигляд, але звичайно ж на бровах повністю прозорий.
Ефект від використання:
Віск м‘яко лягає на брови, легенько огортаючи кожен волосок і стає доволі таким ріденьким, практично, як водичка, напевне завдяки такій текстурі не залишає білих слідів і брови виглядають в результаті досить натурально і не склеїними.
Ви можете фіксувати його повторно, він добре нашаровується.
Як використовую?
Я спочатку прочісую брови проти росту, потім по частинках (у мене виходить 3 секції) розриділяю гель щіточкою на брову.
Фіксую плоским боком кісточки і чекаю мінімум секунд 20, тоді гель висихає повністю, не залишаючи після себе липкості чи білого нальоту. Як завершення промальовую олівцем чи маркером для брів, заповнюючи пробіли у бровах.
Насправді такі махінації завжди потрібні моїм бровам, адже вони важко піддаються укладці.
Доречі він досить гарно зачісує брови вверх, але в результаті вони трохи опадають в мене і ефект залишається більш натуральним, волоски структуровані і вкладені, вони виглядають оханішими.
Доречі віск містить доглядові компоненти: вітамін е і а, масло ши, алоє, і пантенол.
На фото гель з олівцем
Тому тим, хто не хоче обтяжувати брови і любить натуральний ефект пропоную звернути увагу на цей віск, адже він невагомий, проте робить волоски охайнішими.
Коментарі (0)