Zhukovka

Крем від @Natureal улюбленець моїх поличок

Крем від @Natureal улюбленець моїх поличок

Привіт , дівчатка ☺️ Гадаю , ви вже встигли помітити , як український бренд Natureal заполонив MakeUp I стрічку нашого клубу 💫 Прийшла і моя черга розповісти про знайомство з нашумілим естетичним виробником 🌸

Мій крем приїхав у картонній коробочці , котра додає антуражу продукції і зберігає на собі всю необхідну інформацію . Стиль притаманний бренду і впізнаваний серед інших представників 💜 Мені дуже подобається , як виглядає продукція - професійно , стильно і аристократично .
Чи такий він у використанні, давайте поглянемо разом ?

Консистенція у крему середньої щільності, текстура легка) Він легко розподіляється обличчям , швидко поглинається, не залишаючи за собою жирної плівки . Лягає приємно і бережно , має жовтуватий відтінок .

Аромат косметичний , ледь виражений , тому це чудовий варіант для чутливих дівчаток 🌸

У складі присутні корисні компоненти, котрі забезпечують живлення, зволоження і захист шкіри .
CERAMIDES - Вони допомагають створити бар'єр, який утримує вологу в шкірному покриві, що допомагає запобігти сухості та подразненню.
PEPTIDES -Пептиди в косметології застосовуються в засобах для поліпшення стану шкіри, зменшення зморшок і підвищення пружності дерми, боротьби з пігментацією.
ALGAE COMPLEX - комплекс водоростей , що активно зволожує та пом'якшує шкіру, має легкий відбілюючий ефект, виявляє легку бактерицидну дію, стимулює синтез колагену, покращує тонус та еластичність шкіри.
NIACINAMIDE - вирівнює тон, звужує пори, матує, бореться із запаленнями та акне, заспокоює та пом'якшує чутливу та роздратовану шкіру.
PREBIOTICS - стимулюють зростання бактеріальної флори, відновлюють баланс мікробіома і активують його, заспокоюють і загоюють подразнення, запалення.
OPUNTIA EXTRACT - Екстракт опунції має практично всі корисні властивості масла, він надає на шкіру зволожуючу дію, відновлює природний водний баланс і служить джерелом корисних речовин, що покращують кровопостачання і зміцнюють стінки дрібних судин.

Отже, дивлячись на крем , можна зробити такі висновки :
- Приємна легка текстура, що чудово зволожує шкіру, не залишаючи на ній жирного блиску. Крем має тонізуючі властивості і захищає обличчя від втрати вологи . Завдяки своєму багатому складу крем стимулює вироблення власного колагену, запобігає ознакам старіння, вирівнює тон , робить шкіру пружною і дарує їй природне сяйво ✨
Мені дуже комфортно закривати ним сироватки , він не конфліктує і не скочується навіть у спеку . Тому славлю лайк крему від Natureal❤️