alena.rosee

Серія для волосся Meloni Hair Rescue

Серія для волосся Meloni Hair Rescue

Всім привіт! 💕

Бренд для волосся MELONI викликав справжній фурор серед поціновувачів засобів для догляду за волоссям, тому я просто не змогла пройти повз і не спробувати Зміцнювальну серію з пребиотіком та ніацинамідом.

Натискай "Дізнатись більше" щоб побачити ефект від засобів на волоссі.

Опишу свої враження від кожного засобу, а офіційну інформацію від виробника та склад можна знайти на сторінці продукта , який позначу в дописі.

Моє волосся: в міру тонке, пряме, світле, було пофарбоване, шкіра голови чутлива.

Meloni Hair Rescue Shampoo

Пакування: зручний флакон з кришечкою, яка закривається на клік.

Консистенція: шампунь прозорий, досить рідкий.

Запах: легкий цитрусовий аромат, він нейтральний, тому підійде всім.

Піноутворення: шампунь милиться дуже добре, не дивлячись на те , що він безсульфатний. Формула дійсно дуже мяка та ніжна.

Ефект: шампунь містить ніацинамід, пребіотик і потужний комплекс рослинних екстрактів.

⭐️По-перше, ефект від використання я відчула по шкірі голови, після хімічного опіку від фарби в салоні, в мене досить чутлива шкіра голови, тому якщо шампунь не підходить, я одразу це можу відчути по сухості чи дискомфорту шкіри. З цим засобом такого немає, взагалі шкіра голови відчуває себе прекрасно, вона очищена, зволожена, дуже комфортно.

⭐️По-друге, я зазвичай роблю 2 промива будь-якими шампунями , крім мега очищуючих.  Навіть після другого промиву волосся не скрипить, воно числе, але залишається шовковистим.

⭐️По-третє, як мені показалось, то цибулинки волосся зміцнились, бо на щітці стало мало волосся залишатись))) Чи задоволена я такими результами? Авжеж, це просто неймовірно.

Бальзам-кондиціонер із ніацинамідом та пребіотиком

🫧Пакування: зручний флакон з дозатором. Обожнюю флакони з дозатором, вважаю це найзручніший формат)))

🫧Консистенція: густий білий крем

🫧Запах: приблизно як у шампуня, легкий з цитринкою.

🫧Ефект: виробник зазначає що бальзам можна наносити на шкіру голови, я так і роблю, волосся він не жирнить, вле чудово зволожує корені та шкіру голови.

Бальзам має формула з екстрактом ламінарії, гідролізатом шовку, олією мурумуру, ніацинамідом і пребіотиком , а також містить молочну кислоту , що відновлює пошкоджене волосся, зміцнює, зволожує, покращує його структуру і зовнішній вигляд.

🤩Буквально за 2 хвилини бальзам чудово відновлює волосся по дожині, воно стає нереально шовковистим, це відчувається навіть при змитті засобу.

Ефект від шампуня та бальзаму - чисте, зволожене, шовковисте волосся.

Інтенсивна маска з олією жожоба та вітамінами Е, В6, РР

Коли хочется ще більш вираженого ефекту, то є і масочка з вітамінами.

🫧Пакування: баночка на закрутці, має додаткову пластикову кришечку.

🫧Консистенція: густий крем-баттер

🫧Запах: до попереднього аромата додали щось легке та парфумерне, я так чую) Але на волоссі цей аромат майже не залишається.

🫧Ефект: наноситься маска легко. вона густа, але розподіляється по волоссю як батер.

Маску треба тримати 10-15 хвилин.... це для мене не легка задачка, але що робити)))ахах

Якщо бальзам немов окутує кожну волосинку, то маска немов живить волосся. Тримаю 10 хвилин, змивається легко навіть літньою водою. Після маска волосся має форму, воно немов насичується і стає густіше, товще, одразу локони стають об'ємними.

Я пробувала комбінації такі:

1. Шампунь - Бальзам - Маска

2. Шампунь - Бальзам

3. Шампунь - Маска

⭐️При 1 комбінації ефект максимальний: волосся мяке, гладке, але наповнене, тримає форму на стрижку. ⭐️При 2 - ефект шовковистого волосся, воно мяке, приємне на дотик.

⭐️При 3 - волосся більш структуроване , відновлене.

При будь-якій комбінації волосся залишається легким, не обтяженим, навіть при нанесенні бальзаму чи маски на корені волосся.

Я дійсно задоволена результатом та тішусь що наші виробники створили такі чудові продукти для відновлення та зміцнення волосся в домашніх умовах.

Дякую за увагу! 💕