Mandarinka

Волошкова гідрогелева маска від Joko Blend на запаленій шкірі

Волошкова гідрогелева маска від Joko Blend на запаленій шкірі

Вітаю! Після хвороби помітила, що шкіра стала більш запалена, і як тільки отримала змогу повернутись до доглядової рутини, одразу вирішила використати масочку, яка чекала свого часу. Ділюсь результатами як вона вплинула на запалення і шкіру вцілому.

Дизайн дуже простий і лаконічний: пакетик в 20 грам для одного використання маски за раз. вся інформація про засіб є на звороті. А от вже коли відкриваєш - бачиш першу магію - це сухоцвіти волошки, які, як на мене набагато більш приваблюють, ніж великі блискітки чи паєтки, які інколи додають в маски. І перше і друге наче як просто елемент дизайну і маркетингу, але тут асоціативно є порівняння з природністю.

Волошкова гідрогелева маска від Joko Blend на запаленій шкірі
Волошкова гідрогелева маска від Joko Blend на запаленій шкірі
Волошкова гідрогелева маска від Joko Blend на запаленій шкірі

Це не перша моя маска такого типу від Joko Blend, але підкорення все ще триває. Розвожу сипучий компонент водою, але додаю занадто багато води 💦 - як результат, трошки зарідка маска вийшла, то наносити було трошки проблематично. Під час розмішування також важко зробити однорідну консистенцію, частина у мене збилась комочками, так і нанесла - десь тонким шаром, десь цими гулями. Головне, що маска швиденько схватилась і не поплила.

Весь час тримання мала дуже приємні відчуття - вологості і легкого холодку. І якщо з умовно глиняними масками ти можеш відчувати стягнутість під кінець, то з цією маскою я б змогла дуже довго провести час, якби не виключення світла і відсутність води - що натякало на чіткі часові рамки витримки маски 😅

Витримала 20 хвилин. Маска знімалась легко - парочкою великих пластів, все інше просто змилось водою.

Подивіться на фото - чим не борода, як у сніговика))

💟 Видно, що на фото “до” на шкірі багато сухих лусочок, хоча я щойно вмилась гелем для умивання. Після маски їх помітно стало менше, що говорить про зволоження шкіри. Але все одно захотілось нанести не тільки сиворотку, а ще й крем для обличчя, хоча останнім часом зранку наношу тільки сиворотку.

💟 Пори помітно звузились після маски, а подразнення заспокоїлись. Звісно за один раз висипи на шкірі не пройдуть, жодний засіб не може вам цього обіцяти.

💟 Взагалі тон шкіри став більш рівномірний, немає таких “яскравих” перепадів.

Чесно кажучи ефект від маски згладив проблему з її нанесенням, бо я отримала на шкірі ефект фотошопу, де не потрібно замальовувати почервоніння, які точно були. Волошкову гідрогелеву маску можу для себе точно відкласти як сос-засіб перед важливими подіями, де хочеться сяяти, хоч перед цим і треба буде повозитись.