Швець Карина🤍

Police To Be #Freetodare

Police To Be #Freetodare

Знову привіт!

Не знаю, наскільки «свіжа» ця новинка, чи просто я тільки добралась до цього аромату, але мені вдалось його протестувати і хочу трохи поділитись враженнями.

Вирішила на свої парфумерні дописи додати хештег, тож їх можна тепер читати з такою приміткою: #парфумернінотаткиКарини

Police To Be #Freetodare

Не скажу, що я є фанаткою бренду Police - парфуми доволі бюджетні і сильно цікавих ароматів в них немає, база +- всюди однакова, але вони приємні і тут ціна-якість) деякі флакончики я придивилась собі в колекцію (наприклад, Police to be Exotic Jungle. До речі, якщо комусь цікаво почитати про цей аромат - напишіть у коментарях), а деякі просто час від часу тестую і задумуюсь про них.

Нанесла я цей аромат на блотер всліпу і одразу ж зрозуміла, що і до чого)

Піраміда аромату з офіційного сайту виробника:

🍐Верхні ноти: груша, італійський мандарин, малина

🪻Ноти серця: фрезія, аравійський жасмин, геліотроп

🪵Базові ноти: какао-боби, ваніль, сандалове дерево

Зі старту почула явну малину - таку солодку класичну.

Я люблю ноту малину у парфумерії, проте не всім вдається її передати смачною, соковитою - в більшості випадків це хімоза на хімозі.

З блотеру малинка в цьому ароматі так і звучала - доволі хімічно.

Проте нанесши її на шкіру в спекотну і душну погоду (в нас сьогодні день після грози і це буквально баня) - він розкрився приємним, ніжним, соковитим ароматом тієї малини, яку я люблю. Вона дуже жіночна і в міру яскрава, для літа буде добре звучати на шкірі і не душити.

В базі цей аромат дуже схожий на інші Police to Be, він ванільний і солоденький. Я не чую тут цитрусових нот чи какао-бобів, чи чиста ванільна малинка з яскравою квітковою нотою.

Він дуже нагадав мені один з улюблених ароматів Oriflame The One Disguise - огляд на нього був давненько: https://makeup.com.ua/ua/product/385679/

Вони дуже схожі, майже 1:1) Також віддалено нагадує аромат Eisenberg I Am, який я дуже довго хотіла в колекцію, але недавно тестила в магазині і чомусь він мені перестав подобатись.

Загалом аромат виявився приємним, за свої гроші він звучить доволі гарно.

Стійкість середня, протягом дня доведеться один раз поновити (бо він шлейфовий і години 4 точно буде відчуватись).

Можливо в майбутньому цей аромат стане заміною моєму улюбленцю від Oriflame, адже той вже давно знятий з виробництва і його можна дістати лише з приватних колекцій, тому свої залишки я бережу)