Дарина🦉

Кондиціонер для волосся "My elegance"

Кондиціонер для волосся "My elegance"
Кондиціонер для волосся "My elegance"

Привіт! Нещодавно я писала, як вразили мене - тверді шампуні від бренду Shenko 🖤. Але за кандром був ще - Кондиціонер для волосся "My elegance".

Я маю багато бальзамів, масок та "незмивашек" для волосся. Чому взяла?! Взяла суто через об'єм - 100 мл, щоб взяти з собою (бо в мене все дуже велике).

Спойлер - по закінченню, придбаю у великого об'єму!

Склад:

Aqua, Stearamidopropyl Dimethylamine, Hydrolyzed keratin, Cetyl Alcohol, Lactic acid, Panthenol, Chitosan PCA, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Vanilla planifolia Essential, Citrus aurantium Dulcis (Orange) oil.

Кондиціонер представлен в сучасному та зручному пакуванні. Щільний пластиковий флакон (напів прозорий, темно коричневий). Дозатор (помпа) гарно працює не "плюється", та добре дозує кількість засобу.

Плюс була одноразова шапочка👌🏼.

Кондиціонер для волосся "My elegance"
Кондиціонер для волосся "My elegance"
Кондиціонер для волосся "My elegance"

Аромат - це підпал, це ваніль, солодкий кокос і тросніковий цукор, і трохи меду ( цукор розігрітий до карамелі), хоч цих інгредієтів і не має у складі, але це точно для мене цей аромат😍

Я в захваті від ароматів у бредна, що твердих шампуней, що цього кондиціонеру!

Якщо раптом, цей допис прочитає власник, або власниця бренда - Створить парфуми або місти для тіла/волосся, бо це дуже круто!

Текстура - доволі рідка, вона мені нагадує молочко, або рідкі вершки. Біло-жовтого кольору. Дуже легко розподіляються по волоссю, і засіб прям миттєво вбирається (ніби філер).

Я використовую, на всю довжину (крім коренів), на чисте вологе волосся. Залишаю на 10-15 хвилин, та змиваю водою, без інших засобів.

Волосся після використання:

  • Максимально м'яке, гладеньке та виблискує
  • Аромат це фішка, просто парфум для волосся
  • Мої кінчики прям "кричать дякую", гарно працює з електризацією (в мене вона внизу, я як ялинка зазвичай)
  • Кондиціонер не обтяжує волосся (і його потрібно зовсім не велика кількість, завдяки своїй текстурі)
  • Живе та напитане вологою волосся

Shenko Ви неймовірні❤️