Kristina S

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

1. Spf для тіла та волосся.Усі ми добре знаємо,яке шкідливе сонячне випромінювання. Навіть взимку я використовую креми із сонцезахисними фільтрами для обличчя. А от з приходом тепла,коли одягом закрито не усе тіло - я починаю використовувати spf і там. Особливу увагу приділяю родинкам,яких у мене багато.
Для обличчя збільшую spf з 20 до 50.
Після літнього челенджу лайфхаків,минулого року,я зрозуміла,що термозахист не захищає волосся від вигорання. Тому познайомилась зі своїм першим сонцезахисним спреєм для волосся https://club.makeup.com.ua/post/18178/
Його текстура, аромат і дія на волоссі мені дуже не сподобались. Тому я досі у пошуку spf для волосся. А поки використовую термозахист,де обіцяють захист від UV випромінювання.
2. Спреї/місти для тіла та лосьйони з шимером. Навіть взимку я надаю перевагу парфумованим спреям Victoria's Secret замість парфумів. Тільки з початком тепла, відкладаю "важкі" аромати і обираю варіанти із додаванням шимеру.
Також починаю активніше використовувати лосьйони з блискітками.
3. Активний догляд за стопами. Після носіння відкритого взуття, на твердій підошві, мої стопи стають дуже сухими,шкіра грубішає. Тому я активніше починаю використовувати пілінги,зволожуючі креми.

#summerwithmakeupclub

4. Автозасмага. З роками я зрозуміла - засмагати під відкритим сонцем без захисного крему погана ідея🥲 Але ж хочеться мати гарний смуглявий відтінок шкіри... Я обрала найлайтовіший варіант 🤭Минулого року придбала такий популярний лосьйон з автозасмагою від Dove і дуже задоволена ефектом. Він дуже легкий у використанні,не залишає плям та ще й зволожує шкіру.
5. Легкі текстури в усьому. Я маю комбінований тип шкіри обличчя. Моя Т зона блищить цілий рік,а влітку ще більше. Тому у повсякденному догляді з'являються засоби із класифікації - флюїд,молочко.
Для тіла також використовую легкі лосьйони або гель алоє.