Гель для вмиванн я Just Dream Teens Cosmetics Aquaporin Gel
М‘яке очищення - запорука здорової шкіри!
Чому я вважаю, що м’який очисник є запорукою здорової шкіри? Бо часто засоби для вмивання з агресивними компонентами, а в деяких випадках навіть з кислотами здатні порушити шкірний бар’єр. Звідси і нові запалення, лущення, тьмяність шкіри.
Зовсім нещодавно я перейшла на більш м’ які очисники, за що шкіра каже мені «дякую»
Aquaporin Gel
Цей гель призначений для очищення нормальної та сухої шкіри, з ознаками чутливості.
Моя шкіра дуже чутлива, тому вибір пав саме на цей гель.
Баночка з продуктом була у картонній коробці.
Окремо відмічаю мімімішний дівчачий дизайн. Усе в рожевих тонах.
Сам флакон виконаний з товстого і міцного скла, який є доволі важкий. Через це боялася його побити.
Об‘єм гелю 120 мл.
Ціна 330 грн, а на акціях і за 260 можна вхопити 😉 ( а зараз ціна взагалі 182 грн - шикарна ❗️)
Дозатор
Виконаний у форматі помпи. Однак трішки непродуманий. Через те, що дозатор розташований близько до флакону, по баночці і стікає гель при натисканні. Тож доводиться тримати в руці під певним кутом нахилу, потрапляючи сяаме у долоні.
Для того, аби повноцінно вмитися, мені потрібно 3-5 настисків на помпу, бо за раз продукту видає зовсім невелику кількість..
Цей гель для вмивання:
🙅♀️ не тестається на тваринах
🧸 підходить для дівчаток 14+
Склад містить комплекс заспокійливих компонентів, а також м‘яких ПАР, які будуть бережно очищати.
Компоненти направлені на заспокоєння шкіри, пом’якшення, делікатне очищення БЕЗ порушення захисного бар’єру.
Активні складові:
🧪 екстракт алое
🧪 гліцерил глюкози
🧪 екстракт кропиви
🧪 Д-пантенол
🧪 екстракт ромашки
🧪 трегалоза
🧪 сечовина
🧪 серин
🧪 альгін
🧪 натрію гіалуронат
🧪 пулан
🧪 екстракт моринги
🧪 екстракт шавлії
Консистенція гелю доволі рідка. Однак вспінюється дуже гарно, утворюється багато хоч і дрібної, але густої піни.
Колір ніжно рожевий.
Аромат дуже легкий косметичний, приємний і ненав’язливий.
Враження від використання
Гель використовую і вранці, і ввечері як другий крок у двоетапному очищенні.
Роблю 3-4 натиски на помпу, вспінюю гель у долонях і тільки тоді наношу на обличчя.
Доволі швидко і у великій кількості (як доя гелю) утворюється піна, яка м’яко огортає обличчя.
Змивається гель дуже легко, без відчуття плівки.
Також не відчуваю дискомфорту у вигляді сухості чи стягнутості після вмивання.
Крім того, моя чутлива шкіра почувається мега-комфортно після вмивання, на ній майже немає почервонінь.
Гель у викристанні показувала вчора на відео у своїй доглядовій рутині 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/looks/40785/
Отож гель для вмивання JD Line Aquaporin Gel є доволі м’яким, бережним, при цьому гарно очищає. З ним шкіра наче дихає, їй легко і немає відчуттів очищення «до скрипу». Особливо потішив гарний склад, направлений на делікатне очищення, заспокоєння шкіри й зняття подразнень.
Вважаю, що за свою вартість це чудовий очисник 🫧
Коментарі (0)