Vikulyk

Невже тонер може добре зволожувати?

Невже тонер може добре зволожувати?

Не дивно, що тонер від Miss Claire є справжнім хітом бренду, адже це дійсно дуже приємний засіб і я його записала в улюбленці ❤️ На мейкап наче немає відгуків на цей тонер, але я завжди рада роповісти про хороший продукт, який насправді багато хто обожнює.

Невже тонер може добре зволожувати?

Характеристика тонера:

  • Баночка гарна, лаконічна, в біло-зелених кольорах, не знаю чому, але саме такі відтінки мене чимось приваблюють в доглядовій косметиці.
  • Дозатор зручний, кнопка надійно закривається, поки я тягала його по вулиці, щоб сфотографувати на природі-нічого не протекло.
  • Текстура в нього дуже легенька, водяниста.
  • Аромат свіжо-трав'яний.

Виливаю в долоню і пальчиками вбиваю в шкіру обличчя, тоді відчувається зразу насичення, заспокоєння і шкіра наче дихає, насправді це дуже приємно.

На фото нанесла посилено, щоб показати капельки.

Можу також змочити ватний диск і протерти обличчя, адже бачу, що він добре забирає забруднення, при цьому не сушить шкіру, а навпаки підтримує її в тонусі. Другим способом люблю користуватись десь посеред дня, особливо влітку, коли до шкіри посилено прилипає бруд.

Відчуття від використання:

  • Знімає сухість і стягнення після вмивання.
  • Добре працює на заспокоєння після використання якихось активів.
  • Думаю має підійти власницям будь-якого типу шкіри, але якщо вас турбують лущення і сухість, то стане порятунком.
  • Робить шкіру м‘якою, гладенькою та шовковистою на дотик.
  • Шкіра наче сяє з середини, але не має відчуття липкості чи жирної плівки, якби я не мала стільки засобів, то напевне б не наносила нічого зверху😁але цікавість бере верх і в результаті в мене все і зразу)

  • Склад дуже хороший, на самому верху в списку розташовані справжні перлини і найцікавіші давайте розберемо:

🌿 Гіалуронат натрію-застосовується для зволоження, підтримки тонусу, сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, виявляє високі зволожуючі властивості

🌿 Муцин равлика- славиться своїми регенеруючими, антибактеріальними, протизапальними та антивіковими властивостями

🌿 Гідролізат колагену-утворює захисну плівку на шкірі, тим самим зменшує втрату вологи через випаровування.

🌿 Екстракт фікусу- має пом'якшувальну, регенеруючу, захисну дію на шкіру.

🌿 Ламінарія-ефективно зволожує шкіру, очищає і дезінфікує її, активізує внутрішньоклітинні процеси, насичує клітини киснем.

🌿 Алое- розгладжує зморшки, покращує еластичність шкіри, уповільнює процеси старіння, нормалізує вироблення шкірного себума.

🌿 Ретинол пальмітат-стабільна форма ритинолу, спрямована для регенерації та живлення шкіри.

🌿 Лимонна кислота-має на шкіру очищуючу і відбілюючу дію.

🌿 Пантенол- має чудові властивості зволоження. Він здатний привертати вологу й утримувати її, забезпечуючи захист від сухості, відлущування і втрати вологи.

🌿 Алантоїн - володіє кератолітичними, зволожуючими, заспокійливими, протиподразнювальними властивостями, сприяє оновленню клітин епідермісу та прискорює загоєнню ран.

Висновок. Тонеру вдається вміло зволожувати і заспокоїти шкіру, при тому, що він легенький і добре поглинається. Ціна на мою думку-доволі лояльна, мені аж хочеться зробити підбірку якісного бюджетного догляду, бо вже знайшла не мало перлин, серед яких українські бренди дуже мене тішать 🇺🇦