Швець Карина🤍

Невеличка парфумерна вилазка

Невеличка парфумерна вилазка

На цей аромат я поклала око ще коли тільки дізналась про анонс його премʼєри - десь в кінці 2023 року.

На мейкап він досі не представлений.

Мені сподобався флакон (трохи відрізняється від типових металево-градієнтних флаконів бренду, хоча схожі монотонні флакони Montale теж має, наприклад Pure Love чи Rendez-Vous a Paris).

Назва аромату прикольна, цікаво що нам хотів сказати цим бренд.

ПІРАМІДА

🔸Верхні ноти: марокканський неролі, листя гіркого апельсина, цедра сицилійського бергамоту.

🔸Середні ноти: Туніський флердоранж, білий кедр, болгарська троянда.

🔸база: Дорогоцінна амбра, ванільний цукор, мускус.

Не дивлячись на таку багатогранну і, здавалось би, багатообіцяючу композицію нот, аромат мене реально розчарував.

Я очікувала дійсно якісь «священні неролі», складну і кришесносну композицію, але тримала просто моно-аромат неролі по факту.

Пряний, надто «спецієвий», з ноткою гостринки і зовсім ніякого тобі паленого цукру з апельсиновим цвітом тут і близько немає.

Мені зі старту і протягом перших 30 хвилин дуже нагадав Antonio Banderas Her Secret Temptation - там теж неролі домінує, при цьому аромат Banderas - це для мене 🔞 огляд тут -> https://club.makeup.com.ua/post/16441/

Він дуже спокусливий і багатогранний, в той час коли Montale дорожчий в 15 разів і звучить набагато нудніше і монотонніше.

Невеличка парфумерна вилазка

Лише під кінець Holy Neroli мене порадував, приємно запудрившись на шкірі і ставши більш мʼяким та жіночним. Я обожнюю пудру в парфумерії і тут заграла саме та, що для мене звучить найкраще - косметична, чистенька, злегка пахне старою косметикою.

Ця метаморфоза сталась десь через години три від нанесення аромату на шкіру, за 3,5-4 години парфум повністю злетів. Тобто стійкість як для Montale тут середня.

Сказати чесно, я цією новинкою розчарована 🤷‍♀️На мій смак аромат здається якимось пласким і не цікавим, надто дратуючим. Така красива піраміда і таке нудне звучання 🙄

Але знайшла я вчора і аромат, що дуже сподобався та тепер проситься у колекцію 🙈ще пару разів схожу його потестую і розкажу 🫶