molena

Jole Hydro+Calm Serum - потужне заспокійливе для шкіри

Jole Hydro+Calm Serum - потужне заспокійливе для шкіри

Літо - це не тільки тепло, фрукти/ягоди, легкий одяг, довгі прогулянки, але і стрес для шкіри.
Наприклад, моя шкіра іноді реагує на сонце+вітер, навіть при наявності захисту з високим SPF, на пил з доріг, на піт. Це виглядає як почервоніння, відчуття печіння. Якщо від подразнень взимку рятує Cicaplast, то для літа він дуже щільний, тому купую заспокійливі сироватки. На цей раз від українського бренда Jole - сироватку Hydro+Calm. Саме її порадила косметолог, вислухавши мої розповіді про шкіру.

Дуже порадував флакончик з помпою. Вважаю, що це найзручніший та найбільш гігієнічний формат дозування засобу.
Сам флакончик виготовлений з матового скла, об'єм сироватки стандартний - 30 мл. Гарний, лаконічний дизайн етикетки з усією важливою інформацією.

Jole Hydro+Calm Serum - потужне заспокійливе для шкіри

Кому ця сироватка точно потрібна:
● при зневодненій, тьмяній шкірі;
● при чутливій шкірі, схильної до почервонінь та подразнень;
● якщо в догляді є агресивні активи, такі як ретиноїди, високі % кислот, після професійних пілінгів.

Зараз використовую сироватку ввечері і для моєї шкіри це як ковток свіжої води. Сироватка легенька, кремового-гелевої текстури. Швидко вбирається шкірою, даючи миттєве зволоження та заспокоєння. Зверху нічим не закриваю, вистачає комбінації тонік + сироватка.

Що робить Hydro+Calm Jole такою ефективною:
● пребіотик - для відновлення мікробіому шкіри;
● імуностимулятор - працює над захисними функціями шкіри;
● екстракт центели - для відновлення;
● низькомолекулярна гіалуронова кислота та муцин равлика - для зволоження;
● амінокислоти - для підтримки рівня зволоження;
● екстракт ромашки та зеленого чая - для заспокоєння;
● олія коноплі та виноградної кісточки - для регенерації та еластичності шкіри.

Хочу зауважити щодо муцину равлика: в корейських засобах він в мене викликає почервоніння та свербіж шкіри. А в сироватці Jole жодної негативної реакції не було.

Повний склад:
Aqua, Isopentyldiol, Centella Asiatica Extract, Urea, Glycerin, Trehalose, Serine, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol, Niacinamide, Beta-Glucan, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Snail Secretion, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Polyacrylate, Valine, Lysine, Serine, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid

Які мої враження за 2 тижня використання сироватки:
□ суперзволожена шкіра
□ за рахунок цього більш пружна, гладка на дотик
□ рівніший тон
□ немає почервонінь
□ тональний лягає на шкіру ідеально.

Була в пошуках чудодійного засобу з активами, але з цією сироваткою зрозуміла, що моїй шкірі для гарного вигляду не вистачало просто якісного зволоження.

А ще несподіваний ефект:
Раз на місяць роблю воскову депіляцію вусиків над верхньою губою. Моїй шкірі ця процедура вкрай не подобається і кілька днів може зберігатися почервоніння. Ні на що не сподіваючись, після процедури видалення, наношу цю сироватку Hydro+Calm. І вже за годину побачила, що від подразнення не залишилося і сліду, шкіра над губою звичайного відтінку, наче нічого і не було. Так що заспокійливий ефект діє на 100%.

До речі, зараз на Jole класні знижки 25%. Чудова можливість спробувати професійну косметику нашого українського виробника.