ksnklb

Порція смаколиків для шкіри обличчя

Порція смаколиків для шкіри обличчя

Важкий день залишив сліди на шкірі? Масочки здатні все виправити! Тому пропоную твоїй увазі дуже милу бананову масочку, що допоможе не лише покращити стан шкіри, а й настрій 🍌.

Порція смаколиків для шкіри обличчя
Порція смаколиків для шкіри обличчя

Баночка 50ml, є кришечка з мембраною, щоб дуже зручно для використання.
Маска прийшла у окремій коробці, на якій є вся інформація. А загальна інформація вказана знизу баночки.
Окрему увагу я хочу приділити дизайну, адже він дуже милий тут: сама баночка важкенька, з товстого матового скла з рожевим відтінком, кришечка також ніжного рожевого кольору. Мінімалістично вказано емблему бренду – рожевий метелик. Баночка ну дуууже мила, на поличці виглядає просто ідеально 😍.

Консистенція маски кремова, дуже густа, текстура однорідна, щільна.
Колір жовтий, аромат ніжний, банановий.
Маска наноситься досить легко і звичайно, потрібно набирати її безпосередньо з баночки. Тримати потрібно 15-20 хвилин, за цей час вона не застигає, але трішки присихає на обличчі. Також з нею зручно щоб робити, адже вона не тече і зручно лежить на шкірі.
Змивається вона не одразу, потрібна велика кількість води.
У складі є емоленти, зволожуючі компоненти, олії, пантенол, різні екстракти.

Мені подобається те, що ця маска покращує візуальний вигляд моєї шкіри, вона має кращий, здоровіший вигляд, подекуди зникають нерівності і загалом маска матує шкіру. Маска сприяє тому, щоб відновити шкіру після не простого дня, зволожує її та заспокоює.
Ну і звісно, комфортність такого формату не може не тішити: наприклад цю маску можна нанести на обличчя і піти приймати душ.