Порція смаколиків для ш кіри обличчя
Враження від Just Dream Teens Cosmetics Bananas Mask Normal & Dry Skin
Важкий день залишив сліди на шкірі? Масочки здатні все виправити! Тому пропоную твоїй увазі дуже милу бананову масочку, що допоможе не лише покращити стан шкіри, а й настрій 🍌.
Баночка 50ml, є кришечка з мембраною, щоб дуже зручно для використання.
Маска прийшла у окремій коробці, на якій є вся інформація. А загальна інформація вказана знизу баночки.
Окрему увагу я хочу приділити дизайну, адже він дуже милий тут: сама баночка важкенька, з товстого матового скла з рожевим відтінком, кришечка також ніжного рожевого кольору. Мінімалістично вказано емблему бренду – рожевий метелик. Баночка ну дуууже мила, на поличці виглядає просто ідеально 😍.
Консистенція маски кремова, дуже густа, текстура однорідна, щільна.
Колір жовтий, аромат ніжний, банановий.
Маска наноситься досить легко і звичайно, потрібно набирати її безпосередньо з баночки. Тримати потрібно 15-20 хвилин, за цей час вона не застигає, але трішки присихає на обличчі. Також з нею зручно щоб робити, адже вона не тече і зручно лежить на шкірі.
Змивається вона не одразу, потрібна велика кількість води.
У складі є емоленти, зволожуючі компоненти, олії, пантенол, різні екстракти.
Ефект
Мені подобається те, що ця маска покращує візуальний вигляд моєї шкіри, вона має кращий, здоровіший вигляд, подекуди зникають нерівності і загалом маска матує шкіру. Маска сприяє тому, щоб відновити шкіру після не простого дня, зволожує її та заспокоює.
Ну і звісно, комфортність такого формату не може не тішити: наприклад цю маску можна нанести на обличчя і піти приймати душ.
Коментарі (0)