Annet🦄

Манікюрні покупки,

Манікюрні покупки,

Привіт, дівчатка!

Я продовжую свій марафон покупок - балування нігтиків новими продуктами, бо ж треба себе розважати якось, коли світла немає цілими днями. Ось можна сісти біля вікна і трошки впасти в нірвану.

Отже цього разу мені приглянулися:

Рідина для зняття лаку Rimmel Strengthening Nail Polish Remover, яка (о, диво!) пахне як парфуми і справляється із задачею зняття лаку на відмінно. Скажу чесно іноді під час зняття лаку чистим ацетоном (де синя кришечка) я трошки починаю задихатися. Тут все добре!

Верхнє покриття для закріплення лаку проти розшарування Sally Hansen Insta-Dri Top Coat реально класний засіб для швидкого висушування нігтів. Я почекала пару хвилин, доки висохне другий шар кольорового лаку і зверху нафарбувала цим покриттям - все ідеально! Ніщо не відбилося на нігтикам - рівненький і швидкий результат.

Засіб з протеїнами для росту нігтів Sally Hansen Maximum Growth я придбала на заміну Зміцнювач нігтів від Frenchi, бо останній вже у жахливому стані і потребував заміни. На Frenchi нарікань не маю, проте захотілося чогось новенького. Новенький Maximum Growth я ще не встигла спробувати - про результати обовʼязково розкажу.

Ну і вишенька на торті...а точніше дві вишеньки 🍒 це неймовірної краси лаки Long Lasting Nail Polish від Gabriella Salvete. Я обрала колір 11 Juicy Plum та 16 Amethyst. Почала з останнього - тільки-но відкрила посилку і побігла фарбувати нігті. Це чисте задоволення! Такі красиві переливи давно вже не радували мої очі. Однозначно рекомендую, якщо ви у пошуках лаку у стилі "дорого богато"😂 Ну люблю я сяяти у всіх сенсах, що поробиш.

Як вам мої покупочки? Що би хотіли або вже пробували?

Манікюрні покупки,
Манікюрні покупки,