Yustal

Подарунок для зубів

Подарунок для зубів

В той час, як рекламний банер MAKEUP закликає зробити подарунок своєму волоссю, я вирішила зробити подарунок зубам, тому що коси можуть вирости заново, а зуби ні. Моя зубна паста від Curaprox вже закінчується й щітку теж потрібно періодично оновлювати й хоча я цілком задоволена своїм доглядом від Curaprox захотілось спробувати інші засоби для порівняння.

Я обрала зубну пасту для чутливих зубів від Biorepair, виробник якої стверджує, що зубна паста впливає на першопричину чутливості зубів, та зубну щітку за рекомендацією Бураченко Анастасія, котра у своєму дописі про зубні щітки писала, що щітки Jordan вважаються другими після Curaprox та радила лінійку Clean Between, що ж, побачимо на що спроможні ці засоби. Обидва товари були на знижках: зубна паста коштувала 164 гривні, а зубна щітка 98.

Ще ніколи я не обирала товари так швидко, сліпо довірившись відгукам та рекомендаціям, не передивившись всі можливі варіанти, теорію та властивості кожного компонента, тепер я навіть трішки хвилююсь :)