Yustal

Догляд за сухою шкірою з незначними віковими змінами

Догляд за сухою шкірою з незначними віковими змінами

Цей догляд я підібрала для своєї подруги. Ми домовились, що я матиму можливість спробувати засоби та скласти враження про них, тому що мені теж цікаво, можливо я ще добиратиму комусь догляд. В моєї подруги суха шкіра, яка одразу почувається стягнутою після вмивання, та мінімальні вікові зміни. Вона веде здоровий спосіб життя та має чудовий вигляд у свої 35+. До цього догляду вона використовувала пінку для вмивання та зволожувальний крем, я не сильно виходила за рамки невеликої доглядової рутини, однак, додала декілька засобів, щоб догляд був більш повноцінним, догляд складатиметься з 5 засобів:

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою для сухої шкіри Joko Blend. Акційна ціна 262 гривні за 150 мл. Мені давно подобався склад цієї пінки, хоча я не дуже симпатизую щіточці, спробую відкрутити її. В пінці делікатні очищувальні компоненти.

Сонцезахисний крем для обличчя SPF50 Tink. 198 гривень за 30 мл. Непогана ціна за сучасні сонцезахисні фільтри у складі.

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF 30 Tink. 198 гривень за 100 мл. Теж хороша комбінація сонцезахисних фільтрів у складі, один фільтр відрізняється від крему для обличчя, що пояснює ту саму ціну за більший об’єм, обрала його для шиї, щоб заощадити сонцезахисний крем для обличчя, та для тіла.

Сироватка пептидна для шкіри навколо очей Joko Blend. Акційна ціна 293 гривні за 10 мл. Сироватка для вечірнього догляду за шкірою, вона кремова, тож її можна використовувати самостійно замість крему, містить пептиди, які покращують пружність.

Зволожуючий крем проти зморшок з ліфтинг ефектом Tink Moisturizing Peptides & Godji Cream. Ціна 176 гривень за 50 мл. В цьому кремі є пептид, який називають пептидом ідеальності, тому що він має зробити шкіру ідеальною, підібрала для нічного догляду.

Засобу для зняття макіяжу в цьому догляді немає, тому що моя подруга не використовує декоративну косметику. Догляд підібрано з бюджетних продуктів, сумарна вартість близько 1100. Сподіваюсь, їй сподобається )