Чистикова Дар'я

Revolution Beauty Love

Revolution Beauty Love
Revolution Beauty Love

Цей аромат "Love" я отримала у подарунок до замовлення палеток Makeup Revolution. Обирала по піраміді, можна сказати наосліп 🙈 адже ніколи не знаєш як аромат заграє на шкірі.

Одразу скажу, Revolution Beauty Love мене не розчарував, розповім більш детально про нього 👇

Аромат Revolution Beauty Love випущено у '00-ві. Повноформатний флакончик аромату сама милота, рожевий "бочонок" з гострими кутами.

Але у мене міні версія, об'ємом 10 мл. Флакончик стандартний, як для такого формату – скляний, округлий та прозорий. Є кришечка. Дозатор працює гарно, розпилює дрібну та об'ємну хмаринку.

За типом аромат квітковий. Я такі люблю, особливо на весняний період.

Піраміда наступна:

Початкова нота: Мандарин, Османтус, Півонія, Рожевий перець, Троянда
Нота серця: Мандарин, Османтус, Півонія, Рожевий перець, Троянда
Кінцева нота: Мандарин, Османтус, Півонія, Рожевий перець, Троянда

Що чую я?

Як бачите, піраміда аромату стабільна та однозначна, без хитрих переплітінь. При розпиленні я одразу чую легку гірчинку, немов гвоздика, гадаю це так грає пряний рожевий перець.

Буквально за декілька хвилин ця гучність перцю стихає, на заміну цьому приходять спокійні квіткові ноти півонії та троянди. Чесно, не можу вловити яка з цих квітів домінує, таке враження, що кожна з них постійно "тягне ковдру" на свій бік.

Цей конфлікт відчувається так легко та мило, як результат аромат звучить дуже лагідно, повітряно і місцями легковажно. З ним хочеться одягнути легке літнє платячко та бігти босоніж по траві☀️

Аромат грає протягом кількох годин, плавно стихаючи. Стійкість не найкраща, 3-4 години його максимум. Абсолютно не шлейфовий, він делікатний та близький до тіла.

Взагалом, мені сподобався, з радістю буду використовувати під настрій, але не на щодень.

Знайомі з цим ароматом? Як відноситесь до ароматів Revolution?