Jeffrey Star Velvet Trap
Ідеальна вельветова помада
Я вже розсмакувала одну помадку з посилки від Jeffrey Star. І тому біжу про неї розповідати😘
Традиційно - упаковка
Упаковка цупкий картон з імітацією "коробка в коробці". Окрім великих букв назви помади є невеличкий капканчик, наклейка з назвою відтінку і дуже багато тиснення лого.
Хоча знаючи пана Джефріка "Trap" може означати геть не капкан 😏 Взагалі назви і самого Джефрі ми тут обговорювати не будемо, адже персонаж дуже сканд альний і неоднозначний. Я особисто проти нього нічого не маю, але світ регулярно ображається на нього через жарти, вислови і тд. Хоча іноді навіть мені його жарти здаються too much.
Упаковка 2
Приємний, важкий металевий патрон. З магнітною систему закривання. Дуже естетичний, дуже кидається в очі. І звісно є лого. Якщо придивитись уважніше - то є глянцева назва бренду на нижній треті упаковки.
Помадна куля
Ну, як ви вже зрозуміли, це щось на дуже красивому. Багато тиснення мініатюрних лого. (А ви знаєте, в якому я захваті, коли бренд робить тиснення лого або назви на помадній кулі).
Тут нас зустрічає дуже приємний аромат карамельок. Такий приємний, що аж надкусити хочеться 🍬
Рукосвотчі
Ви мене спитаєте: Kizza, а що з кольором? Ти ж обираєш попрохолодніше завжди. Що це за червоно-теракотова морквина🥕?
А про це я напишу у висновках😉
Наноситься м'яко, пігментовано. Свотчі знизу-вгору: 1 шар, 2 шари і три шари. Вже доволі пристойно з пігментацією.
На губах
Помада трохи хамеле онить. І в залежності від освітлення може трохи міняти свій колір.
Губосвотчі з зубами
Я дуже боялась, що нас зустріне хіт-парад жовтих зубів. Але технологи Джефріка умудрились зробити помаранчеву помаду, яка ще лояльно ставиться до зубів. В мене зараз зуби не найбіліші, але я не соломилась відкривати рота з цією помадою. Тому це однозначний плюсище🎉
Стійкість
Злазить норм, тримаються в середньому 3-4 години. Якщо не вживати їжу то можна і більше. Я з цією помадою сходила в бар де поїла смажених цибулевих кілець, які і пришвидшили сповзання даної помади.
Носиться суперневагомо, сушіння немає. Аромат зникає, як наносиш на губи. Смак відсутній. Ця прям комбо з успіхів❤️
Висновки
Ну тепер про ціну. Так помадка коштує 20 доларів (на оф. сайті), але я купляла Mystery pomade за 5 доларів. Тому я геть не розчарувалась, адже я спробувала що то таке,і що їх, як кажуть "можна брати".
Але якщо серйозно - то найкраща і найкомфортніша вельветова помада ever.
Коментарі (0)