Фісташка

Батер для тіла Joko Blend Coconut Body Butter - мій перший досвід з батерами

Батер для тіла Joko Blend Coconut Body Butter - мій перший досвід з батерами

Я користувалася лосьйонами, бальзамами для тіла, але ніколи батерами. Мені завжди здавалося, що це щось важке, що забиватиме пори, відчуватиметься на шкірі і бруднитиме одяг. Але вирішила, що час настав спробувати його.

Текстура батеру, сюрприз-сюрприз, масляниста. Він реально відчувається як суміш кондиціонера для волосся і масла. На дотик він досить приємний і шовковистий. Аромат дуже приємний, не різкий. Пахне кокосовою цукеркою.

Я використовую його одразу після душу на розпарену, вологу (не мокру) шкіру. Беру невелику кількість засобу і розтираю по тілу. Аромат розкривається одразу, але тримається на шкірі не дуже довго (на мені до півгодини). Для мене це добре, бо я люблю носити парфуми і рада, що запах батеру не буде змішуватися з моїми парфумами.

Після кількаразового використання батеру я помітила, що шкіра стала менш сухою і більш ніжною. Особливо зараз, коли у мене за вікном +25°C, це стало порятунком для мене. Шкіра ніг і рук обпалюється сонцем і сохне. Але з використанням батеру ця проблема вирішилась. На мою думку, цей формат кращий за лосьйони, бо він саме живить шкіру. Після використання немає неприємного відчуття жирності чи липкості. Він швидко вбирається в шкіру і не бруднить одяг. За 5 хвилин після нанесення я вже зовсім не відчуваю його на шкірі. Для мене це супер засіб, і я однозначно куплю його знову.