Свіжий імбир чи запаморочлива суміш?
Французький будинок моди Hermes відомий не лише своїми сумками, а й парфумами, які підкорили жінок по всьому світу. Не дарма бренд вважається символом розкоші та стилю.
Пропоную торкнутися ароматної витонченості Hermes.
Twilly d'Hermès я тестувала у крамниці та він залишив позитивні враження. Але цікавість пішла далі і я придбала пробник його побратима Twilly d'Hermes Eau Ginger.
Історія бренду
Бренд Hermes був заснований у 1837 році і з того часу став символом розкоші, елегантності та бездоганного стилю. Компанія розпочала свою історію з виготовлення кінного приладдя, а потім розширила свою діяльність на виробництво модного одягу, аксесуарів та парфумерії.
Hermes відомий своїми високоякісними продуктами, що відрізняються бездоганним виконанням та унікальним дизайном. Кожен витвір бренду Hermes – це витвір мистецтва, створений з любов'ю та увагою до деталей.
Twilly d'Hermes Eau Ginger випущений у 2021 році.
Пробник упакований у картонну книжечку з яскравими, грайливими ілюстраціями. На звороті представлена інформація про склад та утилізацію.
На розвороті бачимо опис 11 мовами! 11!.
Наче всі враження вмістили в одне речення:
Життєрадісний дух сяючого аромату передає солодощі зацукрованого імбиру, насиченість півонії та ніжність кедра.
І звичайно ж, зображення флакона: стильна скляна банкочка з незвичайним ковпачком і бантиком. Як і належить імбирному аромату, колір – жовтий.
Пробник виконаний також зі скла. Зручний білий розпилювач. Водічку тут не підфарбовували, вона повністю прозора.
Зроблено у Франції.
Об'єм пробника: цілих 2 мл. Як для пробника – об'єм щедрий. Але саме для цього аромату і немає сенсу робити менший обсяг (про це розповім далі).
Група аромату: дерев'яний, пряний, квітковий
Ноти:
- верхні ноти: Півонія
- середні ноти: Зацукрований імбир, Імбір
- базові ноти: Кедр
Вміст спирту: 79%. Відповідно, спочатку ми чуємо спирт. Так що не поспішайте вдихати аромат з перших хвилин після розпилення. Випаровується досить швидко.
Аромат відкривається теплою чистотою ... ніби тільки випрана постіль. Є схожі мотиви з Moschino Toy 2 https://club.makeup.com.ua/post/20792/ (і зовсім не схожий на Twilly d'Hermès). У розкритті з'являється свіжий імбир та квітковий вальс.
Cолодкість стримана, не кричить. Виразно чується імбир... Той самий запах, коли зрізали корку кореня імбиру. Навіть купила імбир, щоби порівняти. 1 до 1.
Квіткова складова не однозначна. Тобто не можу виділити чітко, що в ароматі тільки півонія і все. Уява малює білі квіти: хризантеми, іриси, айстри, конвалії... А чоловік каже, що пахне бузком. Поступово квіткові фарби переходять у спокійніші дерев'яні.
Цього аромату мало. Якщо він підкорить ваше серце - то точно потрібно обирати більший обсяг. Не той парфум, який можна нанести на точки пульсації і огортати все шлейфом. Ні. Тут потрібна повноцінна хмара з кількох пшиків. Тож не дивно, що пробник не такий вже й маленький.
Незважаючи на велику кількість спирту, на мені аромат грає недовго: 4-5 годин і потрібно оновити.
У прохолоду аромат стає зрозумілішим і повноцінно розкривається. Ні, я не про мороз. Досить носити у прохолодні, дощові дні чи вечори.
Ідеальний час: початок весни, початок осені. Влітку на теплій композиція здасться важчою, ніж є насправді.
Аромат цікавий. Його треба тестувати, давати собі час зрозуміти його.
_________
Hermes Twilly d'Hermes Eau Ginger
Коментарі (0)