M O N D ✨️

Свіжий імбир чи запаморочлива суміш?

Свіжий імбир чи запаморочлива суміш?

Пропоную торкнутися ароматної витонченості Hermes.

Twilly d'Hermès я тестувала у крамниці та він залишив позитивні враження. Але цікавість пішла далі і я придбала пробник його побратима Twilly d'Hermes Eau Ginger.

Історія бренду

Бренд Hermes був заснований у 1837 році і з того часу став символом розкоші, елегантності та бездоганного стилю. Компанія розпочала свою історію з виготовлення кінного приладдя, а потім розширила свою діяльність на виробництво модного одягу, аксесуарів та парфумерії.

Hermes відомий своїми високоякісними продуктами, що відрізняються бездоганним виконанням та унікальним дизайном. Кожен витвір бренду Hermes – це витвір мистецтва, створений з любов'ю та увагою до деталей.

Twilly d'Hermes Eau Ginger випущений у 2021 році.

Пробник упакований у картонну книжечку з яскравими, грайливими ілюстраціями. На звороті представлена ​​інформація про склад та утилізацію.

На розвороті бачимо опис 11 мовами! 11!.

Наче всі враження вмістили в одне речення:

Життєрадісний дух сяючого аромату передає солодощі зацукрованого імбиру, насиченість півонії та ніжність кедра.

І звичайно ж, зображення флакона: стильна скляна банкочка з незвичайним ковпачком і бантиком. Як і належить імбирному аромату, колір – жовтий.

Пробник виконаний також зі скла. Зручний білий розпилювач. Водічку тут не підфарбовували, вона повністю прозора.

Зроблено у Франції.

Об'єм пробника: цілих 2 мл. Як для пробника – об'єм щедрий. Але саме для цього аромату і немає сенсу робити менший обсяг (про це розповім далі).

Свіжий імбир чи запаморочлива суміш?
Свіжий імбир чи запаморочлива суміш?
Свіжий імбир чи запаморочлива суміш?
Свіжий імбир чи запаморочлива суміш?

Група аромату: дерев'яний, пряний, квітковий

Ноти:

  • верхні ноти: Півонія
  • середні ноти: Зацукрований імбир, Імбір
  • базові ноти: Кедр

Вміст спирту: 79%. Відповідно, спочатку ми чуємо спирт. Так що не поспішайте вдихати аромат з перших хвилин після розпилення. Випаровується досить швидко.

Аромат відкривається теплою чистотою ... ніби тільки випрана постіль. Є схожі мотиви з Moschino Toy 2 https://club.makeup.com.ua/post/20792/ (і зовсім не схожий на Twilly d'Hermès). У розкритті з'являється свіжий імбир та квітковий вальс.

Cолодкість стримана, не кричить. Виразно чується імбир... Той самий запах, коли зрізали корку кореня імбиру. Навіть купила імбир, щоби порівняти. 1 до 1.

Квіткова складова не однозначна. Тобто не можу виділити чітко, що в ароматі тільки півонія і все. Уява малює білі квіти: хризантеми, іриси, айстри, конвалії... А чоловік каже, що пахне бузком. Поступово квіткові фарби переходять у спокійніші дерев'яні.

Цього аромату мало. Якщо він підкорить ваше серце - то точно потрібно обирати більший обсяг. Не той парфум, який можна нанести на точки пульсації і огортати все шлейфом. Ні. Тут потрібна повноцінна хмара з кількох пшиків. Тож не дивно, що пробник не такий вже й маленький.

Незважаючи на велику кількість спирту, на мені аромат грає недовго: 4-5 годин і потрібно оновити.

У прохолоду аромат стає зрозумілішим і повноцінно розкривається. Ні, я не про мороз. Досить носити у прохолодні, дощові дні чи вечори.

Ідеальний час: початок весни, початок осені. Влітку на теплій композиція здасться важчою, ніж є насправді.

Аромат цікавий. Його треба тестувати, давати собі час зрозуміти його.

_________

Hermes Twilly d'Hermes Eau Ginger