Мій порятунок в опалювальний сезон
Огляд ультра-зволожуючої емульсії для тіла Topicrem Ultra Hydratante
У мене дуже суха шкіра і з приходом опалювального сезону вона перетворюється на справжнісінький сухар. Цього року мене рятує ультра-зволожуюча емульсія для тіла Topicrem Ultra Hydratante. Ділюсь враженнями👇
🌸 Упаковка:
Емульсія представлена у досить великому флаконі. Такий варіант незручно брати з собою кудись у подорож, але його вистачить на довго, навіть за умови, що користуватися емульсією будуть усі домочадці.
Об'єм: 500 мл. Витрата економічна.
Флакон оснащений дозатором-помпою, яка не заїдає та не "плюється".
🌸 Текстура та аромат:
Текстура кремова однорідна. Дуже легка, ніжна, невагома. На дотик гладка, без липкості та жирності.
Коли бачиш цей милий флакон, то чекаєш на солодкий, д івочий аромат, але ні...
Емульсія пахне досить специфічно, я б порівняла цей аромат із нашатирним спиртом. На щастя, запах ледве вловимий і дуже швидко вивітрюється зі шкіри, тому особливого дискомфорту не завдає, хіба що в процесі нанесення.
🌸 У нанесенні:
Я використовую крем щоденно, як вечірнє зволоження. Наношу після душу, на добре очищену шкіру і ще більше підсушену завдяки жорсткій воді😥.
Продукт м'яко ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється. Не залишає липкості та жирності. Важливо відзначити, що емульсія залишає на шкірі легке відчуття плівки, і це не страшно. Ця плівка не липка і абсолютно невагома, але саме завдяки їй відбувається захист шкіри від пересушування та від впливу зовнішніх факторів (опалення, жорстка вода, вітер).
Вбирається близько 5 хвилин, після повного вбирання не залишає слідів на постільній білизні або піжамі.
Наношу емульсію тонким шаром, за винятком ділянок, де шкіра сухіша - лікті та п'ятки. На ці ділянки шкіри раджу наносити крем щільнішим шаром, щоб отримати більш глибоке зволоження.
Крім цього, емульсія стане відмінним рішенням для заспокоєння та зволоження шкіри після депіляції/епіляції.
🌸 Ефект:
- Емульсія чудово зволожує. Після її використання шкіра дуже насичена протягом тривалого періоду. Утримує вологу.
- Пом'якшує, особливо помітно на ділянках де шкіра огрубіла.
- Надає шкірі легкого, природного сяйва
- Заспокоює і загоює.
- Через 1 тиждень використання емульсії у мене повністю пішли лущення і поки не повернулися.
- Крем підійде для використання всією сім'єю
- Дуже економічна витрата.
🌸 Висновок: