Mandarinka

Гідрофільна олія Lunnitsa: тест на стійкому макіяжі

Для видалення макіяжу я користуюсь саме гідрофільними оліями - як на мене вони якнайкраще справляються. Це вже не перша моя пляшечка саме від цього бренду, тому ділюсь висновками + відео затесту з різною косметикою.

Дизайн олії практичний і зручний: за дозатор однозначний плюс, оскільки можеш контролювати скільки засобу використати за 1 раз. Окрім того варто зазначити, що він в міру економний, мені вистачає 2-3 натискання на один раз використання.

Окрім того дизайн флакону максимально натякає нам на природність засобу: дерев'яні елементи в декорі, зелені надписи і листочки. Підкріплює ці враження і аромат - він дуже нагадує запах трав’яного концентрату, приємні нотки шавлії, розмарину, я навіть ромашку відчуваю.

Консистенція у масла в міру рідка, яка дозволить вам економно використовувати засіб і нанести його на все обличчя.

Для тестування використовувала різну косметику: суперстійка туш від Мейбелін https://club.makeup.com.ua/post/29012/, декілька тіней, дуохромні олівчики Глембі, просто чорний олівець, рідкі тіні LN pro, і суперстійку підводку для очей.

Перед використанням гідрофільну олію слід збовтати, нанести на шкіру, трохи помасажувати і змити теплою водою.

Олійка не впоралась з тушью та підводкою для очей з першого разу. Правда під водою засоби таки змились.

Коли ж я використовую олійку на очах - ситуація аналогічна. Стійкий макіяж доводиться знімати двічі. Тобто я наношу гідрофілку, розтираю на обличчі, змиваю водою, і повторюю процедуру. Таким чином вимивається все і вимивається ідеально. Якщо змити тільки один раз - ефект панди гарантований.

Затест на руці на фото з іншими засобами тільки підтвердив мою тезу.

✅ При потраплянні в очі олійки, очі не щимлять

✅ Гідрофільна олійка забезпечує ретельне очищення шкіри, що особливо важливо при використанні тональних засобів або пудри.

✅ Потужний склад у олійки: окрім олій, містить вітаміни та корисні екстракти.

✅ Загалом олійка підійшла для жирної та проблемної шкіри обличчя, не викликала запалень чи алергічних реакцій.

〰️ Олійка з першого разу впоралася не з усією косметикою. Треба приловчитись і використовувати її двічі, і тільки потім ретельно змивати гелем для умивання. Саме за цей пункт не можу стовідсотково поставити їй 10 з 10.

Загалом я можу рекомендувати гідрофільну олійку від Lunnitsa з екстрактом розмарину. Для мене вона 8/10.