ksnklb

Ніжність у рожевій баночці

Ніжність у рожевій баночці

Хто давно читає мої дописи, той знає, що люблю тоніки та цей етап, адже він дозволяє додатково очистити шкіру, при цьому тонізувати її та мінімально зволожити. Та у мене зазвичай є проблема: великий розхід, адже я намагаюсь не користуватись спонжами, і відповідно певна кількість засобу не потрапляє на обличчя і виливається. Та з цим тоніком такої проблеми немає, адже він не розтікається, має рідку та при цьому ніжну, не зовсім водяну консистенцію, яка не розтікається по руках, і яку зручно наносити на обличчя.
І, на мою думку, це вже великий плюс 🩷.

Ніжність у рожевій баночці
Ніжність у рожевій баночці
Ніжність у рожевій баночці

Тонік представлений у баночці 120ml, високій, важкенькій через товсте матове, з рожевим відтінком, скло, цей дизайн просто в саме серденько 💘.
Дозатор помпа, щоб зручно нанести та щоб тонік не розтікся по баночці, потрібно взяти баночку в руку.
Кришечка звичайна, добре закривається.

Найцікавіше у цьому тоніку, то сама консистенція, вона ріденька, але не зовсім водяниста, і дуже ніжна.
Колір білий, з легким рожевим відтінком, він не залишається на шкірі.
Запах квітково-свіжий, такий ніжний, я б сказала що трохи кремовий навіть, він при нанесенні відчувається, але не залишається на обличчі.
Якщо наносити за допомогою спонжу, то також не потрібно виливати під баночки на спонж, він не одразу вбирає тонік.
У складі багато зволожуючих компонентів: гліцерин, екстракт алое, сечовина, є навіть пантенол, який дає заспокійливий ефект на шкіру.

Ну і звісно, на шкірі тонік лежить та відчувається як вуаль, що досить приємно. Вбирається він за кілька хвилин, залишаючи по собі приємні тактильні відчуття на шкірі та легку зволоженість, що в свою чергу готує шкіру до подальших етапів догляду.