Nata_Po

Огляд тіней, якими я користуюсь вже остані кілька місяців)

Огляд тіней, якими я користуюсь вже остані кілька місяців)
Огляд тіней, якими я користуюсь вже остані кілька місяців)
Огляд тіней, якими я користуюсь вже остані кілька місяців)
Огляд тіней, якими я користуюсь вже остані кілька місяців)

Ніколи не була особливою фанаткою кремових тіней, моя програма максимум - це були тіні в шайбочці від Maybelline. Але ще восени я придбала ці тіні, особливо не припали вони мені до душі і я відклала їх на довгий час. Але зараз це просто моя любов. Користуюсь ними щодня і дуже задоволена)

Тепер про все детальніше)

Нещодавно я купила собі дубль цих тіней в 01 відтінку, оскільки я останні місяці 3 ними користуюсь практично щодня і дуже боюсь, що завершаться, а не знайду в наявності, тому продублювала)

Якраз тоді ж я і згадала, що вже робила огляд саме на 01 відтінок (https://club.makeup.com.ua/post/17749/).

В цілому я скоріше фанатка сухих тіней, оскільки маю десь мільйон різних палеток, а от кремових тіней в мене зовсім небагато, кілька шайбочок від Maybelline (https://club.makeup.com.ua/post/10190/), двоє тіней від Eveline і здається все...Якось не дуже це практично, вони можуть засохнути, зіпсуватись і банально втратити свої властивості, на відміну від сухих тіней (в більшості випадків).

Але, тим не менш, якось я вже набила руку з цими тінюшками, і не хочеться від них відлипати. Дуже зручно, що по суті провела маленьку смужечку, розтушувала пензликом, нанесла пальчиком спарклик і ви красуня)

А пудрові все ж часто треба нашаровувати, обережно, щоб нге поставити плямку і тд) Але, на початку я саме цими кремовими тінями наставила собі таких шалених плям, щоб пішла змивати в злості весь мейк, тому і перестала користуватись :)

Це абсолютно пластикове типове упакування зі спонжиком, як в блисках для губ.

Всередині ми отримуємо 6,5мл тіней, що є цілком нормальним об'ємом.

Жодних пробелм з витіканням, чи набиранням великої кількості продукту. Все легко і безпроблемно.

У мене два відтінки 01 (припилено-рожевий) та 03 (прохолодний шоколад).

В моєму топі саме 01, люблю його усім серденьком.

Загалом у цій лінійці 3 відтінки, 02 - це золотистий блискучий, але в мене багато спарклів в палетках та однушках, тому не бачила сенсу в купівлі)

Зліва 01 (світліший), справа 03 (темніший)

Зліва в нас 01 відтінок, справа 03

Обидва гарно пігментовані, легко наносяться та гарно тушуються але...Саме з темнішим відтінком у свій час я понаставляла плям. Проблема була не так у відітнку, як у базі, яку я використовувала під низ. Це була artdeco (https://club.makeup.com.ua/post/9990/), але вона вже підсихала і нерівномірно наносилась, тому і кремові тіні автоматично десь позалипали і сталось, як сталось.

В цілому їх потрібно небагато і простіше додати потім ще ,якщо потрібно, ніж нанести забагато і потім не мати куди їх діти.

Тіні тушуються добре, якщо під ними рівномірно нанесена база, або можливо, коли вона відсутня взагалі (але я такого не практикувала). Хоча, заявлено, що ці тіні, можуть бути і базою.

Як бачите, вони тушуються дуже гарно, рівномірно, і розтушовуються у більш ніжну вуаль, а не такі насичені плями ,які ми бачили на початку.

Не будучи великою фанаткою кремових тіней, я щиро полюбила ці, але більше все ж рожевий відтінок, бо він дуже ніжно підкреслює мої очі і все ж він трошки легший та світліший.

Хоча користуюсь обидвома, бо не завжди доречний рожевий мейк.\

Також варто відмітити, що ці тіні не скатуються, хоча іноді я їх ще додатково трошки фіксую сухими тінями. У мене зазвичай проблеми зі спарклами, бо вони мають маку трошки гелево-маслянисту текстурку та моють властивість збиватись в складочки, особливо в шалену спеку. Але то таке)

Щиро рекомендую спробувати і вам ці тіні, вони класні :)