Найкращі сонцезахисні креми на літо
Коротко розповідаю про свої 2 улюблені сонцезахисні креми. У мене алергія на сонце + я на ретиноїдах, тому користуюсь ними щодня.
Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF 50+ PA ++++ та Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++ для мене найкращі сонцезахисні креми на літо. Коротко описую їх особливості та мій особистий рейтинг для жирної шкіри з акне.
Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics SPF 50+ PA ++++
- Легкий.
- Гарно зволожує шкіру - я постійно користуюсь ним та Skin1004, залежно від стану шкіри. У період загострення акне надаю перевагу йому через зволоження.
- Знахідка для будь-якого типу шкіри, але все ж Skin1004 буде трішки швидше поглинатись для жирної шкіри.
- у складі нові хімічні фільтри (Dr. Michelle Wong з Lab Muffin Beauty Science каже, що нові хімічні фільтри менш схильні до поглинання через шкіру).
- Виготовлено на заводі Kolmar, що, відповідно до Dr. Michelle Wong має чудову репутацію виробника ефективних сонцезахисних засобів.
- Цей SPF був сертифікований 2 окремими лабораторіями в Кореї та Іспанії.
У складі 4 сонцезахисні фільтри відповідно до INCIDecoder:
- Ethylhexyl Triazone (Uvinul T 150) - сонцезахисний засіб (хімічний) нового покоління (недоступний у США через складність погодження нових фільтрів з FDA), який забезпечує найвищу фотостабільність поглинання з усіх доступних сьогодні фільтрів UVB. Його можна використовувати до 5% у всьому світі, за винятком США.
- DHHB (Uvinul A Plus) – сонцезахисний засіб (хімічний) нового покоління (недоступний у США через складність погодження нових фільтрів з FDA), розроблений для високого захисту від UVA; фотостабільний.
- Diethylhexyl Butamido Triazone - жиророзчинний сонцезахисний засіб (хімічний), який діє у низьких концентрацій для досягнення високого захисту.
- MBBT (Tinosorb M) - гібридний сонцезахисний засіб нового покоління з широким спектром дії та високою фотостабільністю.
Дуже детальний допис тут + інформація про санскріни з того самого заводу, тому вони теж мають бути класні: https://club.makeup.com.ua/post/10917/
Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++
- Легка, водоподібна текстура як у серума. Цей санскрін миттєво вбирається в шкіру, коли для вбирання Beauty of Joseon треба трошки довше часу. Це робить його ідеальним санскріном для жирної шкіри влітку.
- Санскрін містить центелу, тому забезпечує зволоження та заспокоєння шкіри. Незважаючи на легку текстуру, санскрін не сушить.
- Себорегулює завдяки ніацинаміду - думаю саме цей інгредієнт у цьому санскріні так "зайшов" багатьом з жирною шкірою.
- Зручний дозатор.
- Санскрін виробляє той самий завод Kolmar, як і Beauty of Joseon, і це найлегша версія 4-інгредієнтної формули Kolmar (у складі такі самі 4 сонцезахисні фільтри як у Beauty of Joseon).
Детальний допис про Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++ тут: https://club.makeup.com.ua/post/17567/
Висновок
Дуже рекомендую обидва санскірни для усіх типів шкіри, але якщо ваша шкіра жирна - вам більше сподобається Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++ через свою легшу текстуру.
Раніше я писала, що Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-cica Water-fit Sun Serum SPF 50+ PA ++++ посунув Beauty of Joseon на 2 сходинку мого рейтингу сонцезахисних кремів для обличчя.
Однак через 1 рік постійного користування цими санскрінами, я продовжую купувати обидва. Beauty of Joseon - коли хочеться більшого зволоження шкіри, Skin1004 - коли мій бар'єр не пошкоджений і коли мені достатньо зволоження від звичайного крему для обличчя.
PS. Я також собі купила санскрін Benton Air Fit UV Defense Sun Cream SPF50+/PA++++, бо виявилось, що його теж виробляє Kolmar і він має ті ж 4 сонцезахисні фільтри, тому коли я закінчу відкриті тюбики Beauty of Joseon та Skin1004, буду тестувати його та напишу відгук:)
Кажуть він чудовий для жирної шкіри.
Дякую за увагу!
Коментарі (0)