Олена Романюк

Mary&May Blackberry Complex Крем-есенція для обличчя

Mary&May Blackberry Complex Крем-есенція для обличчя

Привіт 🌷Інтенсивне живлення й зволоження та легка й комфортна консистенція - в одному мініатюрному флаконі? Це - крем-есенція Mary & May Blackberry Complex. Двофазна есенція, яка має веганську формулу з комплексом ожини від корейського бренду Mary & May - мій must have у вечірньому догляді з ретинолом.

Далі я детальніше покажу її текстуру, ефект на моїй шкірі, окремо винесу склад есенції наприкінці допису.

Крем-есенція Mary & May Blackberry Complex є у форматі 30 мл (мініатюра) та 140 мл (повнорозмір).

У мене 30 мл, ідеальний варіант для ознайомлення.

Пляшечка пластикова, кришка зручна, добре закручується. Захисної слюди не було 🤷🏼‍♀️. Пляшка має не суцільний отвір, є обмежувач, тобто багато не виливається за раз, усе дозовано.

Текстуру видно на фото (гортайте), у стані до змішування, видно 2 шари, наче тонер та взбитий крем; після змішування (струшування пляшки) видно однорідну білу есенцію.

Текстура крем-есенції Mary & May Blackberry Comlex у тому вигляді, в якому її треба наносити на обличчя. Есенція чи тонер, на текстуру крему немає й натяку.

Аромат повністю відсутній 🤷🏼‍♀️, я очікувала хоча б легкого натяку на ягідки ожини, але, напевно, так і краще.

Витрати - кількості на фото, мені вистачає з ґаком на усе обличчя 😅 Можна подумати, що такий засіб буде литися рікою, не економний, але це не так!

Завдяки насиченому складу та ефекту на шкірі, витрата не більша, ніж у звичного крему.

За майже 3 тижні використання у вечірньому догляді, я не витратила навіть половини флакону.

Моя шкіра - нормальна, тонка, є пігментація, 38 років, у догляді є ретинольна сироватка CeraVe.

І саме з нею в парі, щовечора, працює крем-есенція Mary & May Blackberry Complex. Наношу або до ретинолу, замість тонеру (після вмивання), або ж після.

Мої враження - ефект від нанесення відчувається одразу, так як консистенція есенції просто неймовірна, вона помірно жирненька, легко наноситься на шкіру, швидко поглинається, залишаючи тривале зволоження та помітну пружність.

На ранок я бачу чудовий ефект, пружність, рівномірний тон, немає натяку на пересушену шкіру!

З настанням сонячних днів, маючи в догляді ретинол, у мене почала шелушитися шкіра на носі (як найбільш видатна частина мого обличчя 🤣), але крем-есенція Mary & May врятувала цю ситуацію.

На фото - шкіра після нанесення сироватки через 5 хвилин. Рівна, сяюча та зволожена!

Окремо виношу склад, для тих, кому цікаво.

І щиро раджу спробувати крем-есенцію Mary & May Blackberry Complex, власницям сухої, нормальної та комбінованої шкіри, на мою суб'єктивну думку та досвід, прекрасний варіант легкої текстури, яка дає неймовірне живлення та зволоження!