khoroshaeva

Аромат цього гелю дуже несподівано мене підкорив)

Аромат цього гелю дуже несподівано мене підкорив)

Всім привіт✌️

Цей чарівний гельчик я отримала у подарунок від makeup club аж на новорічні свята, але почала ним користуватися нещодавно). Так довго тягнула, що він вже й з сайту зник, тому у відмітках буде парфумована вода Mauboussin Cristal Oud, а не гель).

Розповідаю більш детально👇

Гель представлений у мініатюрній тубі з м'якого пластику. Кришка фліп-топ, міцно закриває флакончик та не відкривається сама собою.

Флакончик виглядає дуже стильово, до нього тягнеться рука, він справді може бути гарним варіантом для подарунка).

Об `єм: 100 мл, витрата не дуже економічна, в моєму випадку).

* Хотіла написати його ціну, але щось не знайшла цього гелю у продажу соло, тільки у наборі🥲

  • Консистенція гелева, доволі рідка. Пінка виходить не дуже пишною, що мені не дуже подобається, бо я люблю пінну шапку).
  • Аромат чоловічий, але я б назвала його унісекс. Має піраміду, яка повністю співпадає з пірмадою парфумованої води:

Тип аромату: деревинні, східні
Початкова нота: Троянда
Нота серця: Ладан
Кінцева нота: Агар

Якщо чесно, то ноти зовсім не мої, була впевнена, що гельчик піде до чоловіка, але на мій подив, аромат виявився розкішним з першого затесту, тому залишився в моєму догляді).

Для мене це насичений, димний, деревинно-пряний аромат. В ньому дійсно переважають дерев'яні, теплі ноти, які закутують немов у ковдру). Разом з цим я відчуваю солодку ваніль та аромат гіркого шоколаду, хоча у нотках цього нема). А от ладан та троянду я не відчуваю, думаю, що то на щастя🤣

Аромат 100% на холодну пору року, я починала користуватися цим гелем на початку квітня, коли ще було досить прохолодно і мені подобалося, що аромат зігріває та дарує атмосферу затишку). Однак зараз, коли на вулиці +33, аромат трохи душить і вже не здається таким затишним).

Стійкість: аромат активно тримається на шкірі протягом години після душу, потім стає м'якшим і зовсім йде, що для мене теж плюс).

В цілому, я у захваті від аромату Cristal Oud в гелі для душу, не впевнена, що він би сподобався мені в парфумі, бо важкуватий, але в гелі дійсно - вау🤎

  • Як я вже сказала, гель дає не дуже пишну пінку, мені її не вистачає. Тому, я використовую дуже багато гелю за раз, щоб отримати ту саму пінну шапку, через це витрата виходить шаленою).
  • М'яко очищує.
  • Добре змивається теплою водою, з першого разу. Не залишає на шкірі відчуття липкості, жирності, плівки, а також не стягує.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій.
  • М'яке, делікатне очищення + відчуття чистоти та свіжості.
  • Пом'якшує шкіру, робить її більш шовковистою.
  • Не сушить.
  • Цікавий, багатогранний аромат.

Мені дійсно подобається цей гельчик, навіть шкода, що його складно знайти у продажу, бо я б із задоволенням купила його взимку).

Дякую за увагу🤎