Серія Eucerin DermoPure (крем, гель для вмивання, SPF 30) та олія AtopiControl
Отримала мініатюри у дерматолога і, щоб не затягувати, одразу пишу відгук після завершення використання
Eucerin DermoPure або DermoPurifyer - серія для проблемної шкіри, що працює із гіперкератозом, себореєю та запаленням.
Я почала знайомство із:
- крему для проблемної шкіри Oil Contol Adjunctive Soothing Cream;
- гелю для вмивання Oil Contol Cleansing Gel;
- сонцезахисного флюїду Oil Control Protective Fluid SPF30.
Також мала можливість протестувати:
- очищувальну олію Eucerin AtopiControl Cleansing Oil із серії для атопічної шкіри.
Крем для проблемної шкіри Eucerin DermaPure Oil Contol Adjunctive Soothing Cream
- Зволожує та заспокоює гарно, полегшує побічні ефекти від лікування акне, як-от сухість.
- Трошки заважкий на ранок, тому мені більше підійшов для вечірньої рутини.
- У складі відповідно до INCIdecoder дуже цікавий інгредієнт для зв’язку з клітинами шкіри: 4-Т-бутилциклогексанол (транс-ізомер). Він надає заспокійливий ефект разом із пантенолом, гліцерином, скваланом та керамідом NP.
9/10, гарний крем, але може бути заважкий для жирної шкіри.
Гель для вмивання Eucerin DermoPure Oil Contol Cleansing Gel
- Ефективно очищає шкіру, не сушить.
- В складі на другому місці після води Sodium Cocoamphoacetate, тим часом Sodium Laureth Sulfate аж на 4 місці, тому вмивання досить м'яке.
- Містить саліцилову кислоту.
- Тут є якийсь комплекс бренду Sebum Regulating Technology, тому повний склад, наскільки я розумію, не розкривається, але я можу помилятись.
9/10, бал знімаю тільки через те, що люблю базове вмивання - без саліцилової кислоти, яку я використовую окремо щодня.
Сонцезахисний флюїд Eucerin DermoPure Oil Control Protective Fluid SPF30
Традиційно, більшість сонцезахисних флюїдів завдячують своїй легенькій текстурі спирту, який тут на 2 місці після води. І якраз сонцезахисні засоби - єдиний продукт, де я толерую спирт. Як кажуть дерматологи, він одразу випаровується при контакті із шкірою.
Нові хімічні фільтри:
- Tinosorb S (Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine) - сонцезахисний засіб (хімічний) нового покоління широкого спектру дії та дуже фотостабільний.
- Uvinul T 150 (Ethylhexyl Triazone) - сонцезахисний засіб (хімічний) нового покоління, який забезпечує найвищу фотостабільність поглинання з усіх доступних сьогодні фільтрів UVB.
- Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) - сонцезахисний засіб (хімічний) нового покоління для високого захисту від UVA з високою фотостабільністю. Захищає від сонця у всьому діапазоні UVA (320-400 нм) з максимальним захистом при 354 нм.
Старі хімічні фільтри:
- Avobenzone (Butyl Methoxydibenzoylmethane) - доступний у всьому світі хімічний сонцезахисний засіб старого покоління, який забезпечує захист від UVA. Не фотостабільний, тому його потрібно поєднувати з іншими інгредієнтами.
- Ensulizole (Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid) - цікавий фільтр, дуже рідко його зустрічаю. Віднесла його до старих (не впевнена, що це правильно), адже бачу, що він затверджений FDA - а FDA встигла затвердити тільки старі фільтри:)
Ось що пише про нього база інформації Paula's Choice: дуже легкий; забезпечує надійний захист в діапазоні UVB (280-320 нм) з максимальним захистом при 306 нм. Фотостабільний і може використовуватися для захисту інших менш стійких УФ-фільтрів (наприклад, відомого блокатора UVA, Avobenzone) у формулі. Він схвалений у всьому світі і може використовуватися до 4% у США та до 8% у ЄС.
За назвою він мені трошки нагадує Mexoryl SX (Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid) - ексклюзивний сонцезахисний фільтр L'Oreal, але Mexoryl SX - це все-таки сучасний хімічний фільтр. Я не хімік, тому детальніше не досліджувала.
Скажу тільки одне, флюїд від Eucerin візуально та за відчуттями дуже нагадує La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Oil Control Fluid SPF 50+ (тут детальний допис про нього: https://club.makeup.com.ua/post/17021/). Деякі фільтри в них спільні (Avobenzone, Tinosorb S, Uvinul T 150).
7/10, я б особисто не брала, бо для мене SPF 30 мало, але носиться він гарно - як La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Oil Control Fluid SPF 50+. Зважайте на наявність старих хімічних фільтрів в обох сонцезахисних засобах.
Використовувала флюїд на тильну сторону долонь, бо в мене там завжди починається алергія на сонце і все було супер!
Очищувальна олія для атопічної шкіри тіла Eucerin AtopiControl
- Містить 50 % омега олій, завдяки чому засіб делікатно очищає, знімає свербіння, усуває неприємне відчуття сухості та стягнутості.
- Відсутні барвники, підходить для маленьких дітей.
Склад: BHT, Glycine Soja Oil, Laureth-4, Laureth-9, Mipa-Laureth Sulfate, Poloxamer 101, Propyl Gallate, Propylene Glycol, Ricinus Communis Seed Oil, Water\Aqua Eau
- Ідея мені сподобалась, але запах не дуже:) Він справді такий натуральний - як от запах соняшникової олії, але тут мені чути моєву олію та рицинову олію. Через запах олійок я не відчувала особливого задоволення від використання:) Але для атопічної шкіри олія справді суперова.
8/10, але я б особисто не повторила, бо такий натуральний запах олійок мені не подобається. Я ще спробувала використати як перший етап очищення обличчя - досить непогано, але трохи не те саме, що гідрофільна олія. Тому в моїй рутині місця засіб не знайшов.
Ком ентарі (0)