Yustal

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF30 Tink

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF30 Tink

Цей лосьйон я обрала для використання в області шиї та на інших відкритих ділянках тіла.

Виробник пише:

“Сонцезахисний лосьйон SPF 30 допомагає захистити тіло від сонячних опіків, почервоніння та інших пошкоджень шкіри, спричинених ультрафіолетом. Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, які забезпечують захист широкого спектра від UVA та UVB променів. Лосьйон легко наноситься та швидко поглинається шкірою, не залишає білих слідів та липкості”.

Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF30 Tink

Склад лосьйону:

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isopropyl Myristate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Xanthan Gum, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Paeonia Officinalis Root Extract, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), BHT

У складі один безпечний не найсучасніший сонцезахисний фільтр та більш сучасні фотостабільні фільтри. З додаткових доглядових компонентів є гліцерин, олія авокадо, пантенол, вітамін Е, екстракт зеленого чаю та екстракт кореня півонії. Лосьйон містить ароматизатор.

Сонцезахисний лосьйон об’ємом 100 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття. Якщо ви берете з собою лосьйон на пляж, не лишайте його на сонці, щоб він не втратив свої властивості, сховайте в сумку.

Мої враження:

Лосьйон у простій, легкій, пластиковій тарі, його буде зручно брати з собою. Мені довелось багато разів натиснути на дозатор, щоб він почав працювати.

Лосьйон приємно пахне парфумерією, запах жіночний та легкий. Розподіляється не дуже легко, не економічний і це добре, і в цьому випадку це добре — під товстим шаром лосьйону шкіра буде краще захищена, швидко всмоктується. Він не лишає сяйного фінішу, тільки легкий блиск. Я відносила його весь спекотний день та не відчувала з ним ніякого дискомфорту, сонцезахисний лосьйон для тіла SPF30 Tink не створює парникового ефекту, не виглядає надто жирно чи блискуче, навіть на найбільш вразливих ділянках мого тіла, а сама кистях рук, він не викликав подразнення чи негативних реакцій. Він легко змивається. Я можу з чистим серцем рекомендувати цей лосьйон до покупки як комфортний засіб.