Свідома клієнтка

Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50 Tink

Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50 Tink

Сонцезахисний крем для обличчя Tink зацікавив мене сучасними фотостабільними сонцезахисними фільтрами у складі в комбінації з бюджетною ціною. Що можна очікувати від сонцезахисного крему до 200 гривень?

Виробник пише:

“Крем для обличчя SPF 50 забезпечує високий рівень захисту від ультрафіолетових променів UVA та UVB. Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, завдяки чому запобігає появі почервоніння та сонячних опіків, перешкоджає появі пігментації та захищає від передчасного старіння. Сонцезахисний крем не залишає білих слідів та липкості, некомедогенний. Підходить для всіх типів шкіри”.

Сонцезахисний крем для обличчя SPF 50 Tink

Склад крему:

Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Sodium Polyacrylate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Laminaria Digitata Extract, Arnica Montana Flower Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Parfum (Fragrance), BHT, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Xanthan Gum

В складі сучасні сонцезахисні фільтри, екстракт ламінарії, екстракт арніки (добре для капілярів), олія авокадо, немає силіконів, є ароматизатор.

Крем об’ємом 30 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Мої враження:

Мені не дуже сподобалось упакування крему, тим паче, як бачите, на тубусі сліди фарби та кришка не найміцніша, але моє враження одразу змінилось на позитивне, коли я нанесла крем на обличчя. Тієї кількості, що на фото, мені вистачило десь на третину обличчя. Крем має приємний косметичний аромат. Одразу після нанесення він хвильку вибілює та блищить, це швидко проходить і шкіра набуває красивого вологого сяйва. Моя чутлива шкіра дуже добре відреагувала на нього, а знайти сонцезахисний крем, котрий не подразнюватиме її, мені значно складніше ніж будь-який інший засіб догляду. Розхід крему не економічний і в цьому випадку це добре, тому що сонцезахисний крем потрібно наносити товстим шаром та втирати у шкіру. Шкіра з ним бархатиста та зволожена. Я також нанесла його на область навколо очей, окрім рухомої повіки (взагалі сонцезахисний крем потрібно наносити й на рухомі повіки, але вони в мене жирні, креми мігрують в очі, це неприємно, тому я їх не мащу), та для експерименту потерла око, щоб побачити, чи почне крем мені пекти в такому випадку, — ні, жодного дискомфорту. Під вечір в мене проявилась невелика жирність в області носа, але крем її не підсилював, просто не матував. Тональний крем тримався на ньому теж добре. В мене буває таке з сонцезахисними кремами, що зранку все добре, а під вечір, коли фільтри вже попрацювали та почали розпадатись виникає дискомфорт, але з цим кремом такого не було, хоча я бувала на сонці.

Я не очікувала, що крем відTink виявиться настільки приємним для використання при його бюджетній вартості. Так, в ньому всього 30 мл, якщо ми порахуємо вартість 1 мл за ціною без знижок 198 гривень за крем, в нас вийде 6,6 за мл, тобто 330 гривень за 50 мл об’єму стандартного крему, все одно хороша ціна, а зі знижкою ще краще ;)

Я можу сміливо рекомендувати сонцезахисний крем для обличчя від Tink до покупки.

Цей крем один з тих засобів, котрі я обрала для своєї подруги, тому з часом я сподіваюсь доповнити відгук її враженнями після тривалого використання, це буде її перший сонцезахисний крем і, як на мене, він дійсно вдалий.