Yustal

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою для сухої шкіри Joko Blend Washing Foam

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою для сухої шкіри Joko Blend Washing Foam

До пінок для вмивання Joko Blend я придивлялась декілька років, за цей час дизайн змінився, виробник додав щіточку, щіточка силіконова, її можна зняти та користуватись без щіточки, якщо вона не сподобається.

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою для сухої шкіри Joko Blend Washing Foam

В пінок Joko Blend дуже цікавий склад, з делікатними компонентами очищення, подивімось детальніше склад цієї пінки:

Water, Ylang Ylang Flower Water, Sodium Olivoyl Glutamate, Coco Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, D-Panthenol, Citric Acid, Parfum.

В складі ніжні очищувальні компоненти (Sodium Olivoyl Glutamate, Coco Glucoside, Coconut Oil Glycereth-8 Esters), вода іланг-ілангу, зволожувальні компоненти, а саме гліцерин, сорбітол та гіалуронова кислота у формі гіалуронату натрію. Є консерванти, регулятор pH та ароматизатор.

Що пише виробник:

Безсульфатна м’яка пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою для сухої шкіри делікатно очищує від забруднень та макіяжу. Створена на основі рослинного ПАР Sodium Olivoyl Glutamate, який підтримує оптимальний pH-баланс та зволожує шкіру. Гідролат іланг-ілангу, кокосова олія, гіалуронова кислота та D-пантенол знімають запалення, забезпечують пружність, здоровий блиск і сяйво.

Важливо: в процесі експлуатації може утворитися вакуум в флаконі, тому його потрібно розкрутити і закрити заново. Силіконову щітку необхідно ретельно промивати після кожного використання, а за потреби — дезінфікувати, щоб запобігти розвитку мікроорганізмів. Не забувайте кожного разу перед гігієнічними процедурами промивати її теплою водою, а після них — надягати захисну кришку.

Виробник рекомендує пінку для сухої, нормальної, чутливої та зрілої шкіри. У флаконі 150 мл. Користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Мої враження:

Верх пінки був запакований у поліетилен. Пластикова кришка надійно перешкоджає випадковому натисканню на дозатор при транспортуванні. Я тестувала pH цієї пінки спеціальною смужкою, він між 5 та 6, як і рекомендується.

Пінка пахне свіжістю. Одного натискання мені з головою вистачило для обличчя та шиї, я використовувала пінку без силіконової щітки, хоча мені було цікаво, тому що обрала її не для себе, а для подруги, а на собі лише спробувала, коли я її зняла, ще одна частина конструкції випала сама, не можу сказати, що засіб виглядав дуже естетично після цього всього, але сама пінка того варта. Силіконова щіточка на дотик м’яка та здається нетравматичною.

Піна густа та щільна, на вологій шкірі вона не сидить, а потроху розчиняється. Пінка очищує дуже ніжно, одразу після вмивання шкіра зволожена, я не наносила догляд деякий час, щоб побачити, що буде далі, шкіра лишилась зволожена, не пересушена та не стягнута й не вимагала крему, ще б пак, в пінці такі делікатні очищувальні компоненти у складі.

Я не покладала жодних сподівань на цю пінку у питанні змивання тонального крему через такі лагідні очищувальні компоненти, все ж для спроби я нанесла тональний крем на половину обличчя та проходила так пів дня, щоб він встиг провалитись в пори, яким же було моє здивування, коли пінка справилась зі змиванням тонального крему на неводорозчинних силіконах, я терла і терла ватним паффом, змоченим у міцелярній воді, щоб знайти залишки тонального крему, але ні, нічого.

Супер-пінка, як на мене.

Враження подруги:

Подрузі дуже сподобався масаж щіточкою, також вона відмітила, що після першого ж очищення цією пінкою шкіра одразу стала світлішою та вже зацікавлена в тому, щоб придбати пінку для вмивання з гіалуроновою кислотою для сухої шкіри Joko Blend знову.