Ефект мене дуже порадував
Маска для пошкодженого волосся від бренду натуральної косметики для волосся швейцарського бренду - H.Q.Beauty
Раніше розповідала вам про кондиціонер з цієї серії
https://club.makeup.com.ua/post/40603/
І мені стало цікаво також спробувати і масочку від цього бренду з серії Restore. Тож, покористувавшись нею певний час, я готова поділитися своїми враженнями 🥰
Оформлення та пакування ⬇️
Пластикова баночка (з темного пластику) об'ємом 500 мл, гама фіолетового кольору і дизайн повністю ідентичний кондиціонеру (адже це одна лінійка).
На зворотній стороні баночки є вся необхідна інформація про засіб: опис основних компонентів та їх дія, склад ', спосіб застосування та інше.
У бренда є також менший формат даної маски - 190 мл, точно класний формат для розуміння підійде засіб чи ні і загалом там туба, яку можна брати з собою в дорогу 👌🏻
СКЛАД:
Виділяю найактивніші компоненти ⬇️
Цетеариловий спирт - емолент (похідний з кокосової, або пальмової олії), пом'якшувач.
Цетилтриметиламоній хлорид - антистатик.
Олія фініку - зволожує, живить, пом'якшує, захищає від сонячних променів, відновлює та допомагає зберігти еластичність волосся.
Олія мускусної шипшини - зволожує, відновлює пошкоджене волосся, зміцнює коріння та пришвидшує ріст волосся, захищає від негативного впливу навколишнього середовища та надає гладкості.
Гідролізований екстракт каштану - сприяє зволоженню, живленню, зміцненню, реструктуризації стрижня волосся.
Аромат, колір та консистенція ⬇️
Аромат парфумований, дорогий та розкішний, трохи солодкуватий, вершковий та мускусний з відчутною нотою фініків. Його в принципі можна назвати - унісекс, бо він може підійти як дівчині/жінці, так хлопцю/чоловіку.
Колір білий/напівпрозорий.
Консистенція густа та щільна.
У використанні та ефект після ⬇️
Маску наношу на вологе волосся по довжині, до миття голови.
Незважаючи на густу, щільну текстуру, маска добре розподіляється по вологому волоссю.
Що по ефекту після?
▫️зволожує, пом'якшує та тонізує
▫️полегшує розчісування та розгладжує волосся (а знизу у мене воно трохи в'ється і після маски воно дійсно стає глідкішим і я цього дуже рада)
▫️робить волосся щільнішим на дотик в візуально наче трохи густішим
Коротко підсумую, що маска мені дуже сподобалася і я однозначно можу її радити 💜
Коментарі (0)