Spodobaieva Maryna

Лосьйони Cocos

Лосьйони Cocos
Лосьйони Cocos

Знову повертаюся до Вас, на жаль відсутність світла, ставить свої пріоритети і трішки вибиває з колії. Тож сьогодні знову Одеса, знову Cocos.

Для себе я обрала два варіанти, хоча планувала тільки один. Але ціна в них досить смішна. Особливо коли перед цим, за цю суму купував Biotrade, але 10мл. Тут об’єм 100мл. Пакування доречі мені сподобалось, максимально просте, зручне, трішки радянське, хоча не трішки. Саме горлишко виявилось зручним, отвір досить маленький, що робить використання максимально економічним.

Лосьйон для жирної та проблемної шкіри

Трішки про сам лосьйон, він призначений для підготовки шкіри до процедури пілінгів. В нього досить збалансований склад при застосуванні знижує ризик появи подразнень, а також значно посилюється ефект від самих процедур. В результаті шкірі потрібно менше часу для повного відновлення ліпідного захисного бар'єру та закінчення лущення після курсу процедур з кислотами.

Властивості лосьйону з опису:

  • Вирівнює мікрорельєф поверхні шкіри — це забезпечує рівномірність проникнення кислот;
  • М'яко підсушує запальні елементи — за рахунок вмісту у складі 1% саліцилової кислоти, що роблять подальшу процедуру менш травматичною;
  • Глибоко проникає в пори — це сприяє м'якому очищенню проток сальних залоз від надлишків шкірного сала, пилу та забруднень;
  • Чинить себогерулюючу дію — нормалізує роботу сальних залоз і матує шкіру.

Склад: гідролат алое, етанол (5%), гліколева кислота (3%), молочна кислота (2%), бурштинова кислота (1%), гліцерин, саліцилова кислота (1%), екстракт білокопитника, аргінін, лізин, гліцин, яблучна кислота (0.5%), лимонна кислота (0.5%), цитрат натрію, д-пантенол, гіалуронова кислота, трегалоза, пулулан.

Що мені відразу не сподобалось то це етанол в складі, але пару годин постоявши відкритим запах став менше інтенсивним.

Спосіб застосування:

  1. Передпілінгова підготовка за 2-4 тижні до початку курсу процедур. За цей час епідерміс звикає до дії кислот, а його поверхня вирівнюється. Потрібно використовувати два рази на день. Але тут я грішила, використовувала тільки один раз на день.
  2. Використання між процедурами.

Але звісно я знайшла йому інше призначення:

  1. Раз на тиждень, під кислотну сироватку, він досить гарно працює в тандемі з моєю Cos De BAHA Salicylic Acid 2%;
  2. Окремо тільки на запальні елементи, як точковий засіб;
  3. Використовую для тіла, особливо для спини.

Він мені сподобався трішки менше за відбілюючи, але в основному, що на початку досить сильно відчувалася спиртова віддушка.

Лосьон предпілінговий, відбілюючий

Це просто щось, Biotrade просто нервово курить в стороні. Я дійсно не розумію чому про нього не говорять, але це крутий аналог MELABEL, звісно з меншим дозуванням койевої кислоти, але це навіть на краще, він менш агресивний і менший ризик викликання алегрії.

Він призначений для:

  • Підготовки шкіри до пілінгів:
  • Вирівнює мікрорельєф шкіри, з метою рівномірного проникнення кислот;
  • Освітлювального впливу на шкіру для:
  • Відбілювання існуючих пігментацій, що збільшує ефективність подальших процедур із кислотами для освітлення шкіри;

Склад: гідролат алое, екстракт алое, винна кислота (4%), лимонна кислота (3%), гліколева кислота (2%), нікотинамід, койева кислота (1%), гліцерин, аргінін, лізин, гліцин, екстракт солодки, д пантенол, гілауронова кислота, трегалозу, пулулан, бензоат натрію.

Основними його активами є такі:

  1. Койова кислота — інгібітор тирозинази, який володіє відбілюючою дією і освітлює пігментні плями шляхом пригнічення активності тирозину, який бере участь в синтезі меланіну.;
  2. Винна і лимонна кислота — блокують вироблення меланіну і надають відбілюючий ефект, позбавляючи пігментних плям і ластовиння;
  3. Нікотинамід — блокує переміщення меланіну з меланоцитів до кератиноцитів;
  4. Екстракт солодки — знижує свербіж, надає м'який відбілюючий ефект та протидіє подразненню шкіри від койєвої кислоти.

Спосіб використання: звісно його можна використовувати, як і перший лосьйон. Але в основному я його використовую, як тонік від Biotrade. Увечері на суху, очищену шкіру, витримую паузу в 30 хвилин і далі крем. Десь 2-3 рази на тиждень, коли не забуваю, якщо чесно. Вранці обов’язково після таких лосьйонів не забувайте про SPF.

Він надає мені легкий ефект м’якого відлущування і допомагає боротися з пост-акне.

Всім дякую за увагу і мирного дня🤍

Лосьйони Cocos
Лосьйони Cocos
Лосьйони Cocos
Лосьйони Cocos
Лосьйони Cocos
Лосьйони Cocos
Лосьйони Cocos
Лосьйони Cocos