Anna_feerie

Рум’яна-скульптор від Lamel – і чого я раніше їх не спробувала?

Рум’яна-скульптор від Lamel – і чого я раніше їх не спробувала?

Привіт, дівчата! Про квадратики рум’ян Ламель вже давно ходять легенди, а я ось тільки спробувала знаменитий відтінок 404 taupe і маю сказати, що це чудовий бюджетний скульптор для світлої шкіри)). Щоб розгорнути відгук та побачити фото в макіяжі – тисніть «Дізнатись більше» ❤️.

Рум’яна-скульптор від Lamel – і чого я раніше їх не спробувала?

Рум’яна знаходять в пакуванні з прозорою кришечкою (вона, до речі, виглядає дуже хлипкою, але сподіваюсь, що не зламається і все буде добре)). Формат зручний, компактний та легко поміститься в будь-яку сумочку. Колір 404 – це скульптор, але не сірий, не надто темний, не рижий знову ж таки (і таке буває 😆), а саме ідеальний нейтрально бежевий відтінок природньої тіні на обличчі.

В мене в принципі достатньо виражені скули, але після нанесення тонального, та ще й зважаючи на світлу шкіру, обличчя може виглядати трохи пласким, адже тон «з’їдає» наші природні вигини і робить з лиця трохи млинчик 🤭. Раніше я робила скульптурування виключно за допомогою рум’ян та хайлайтеру, а до спеціалізованих продуктів навіть боялась підходити якраз через проблеми з відтінками. Так ось – тут ніяких проблем нема, це саме той відтінок, з яким справиться кожна!

Рум’яна достатньо пігментовані, при цьому не роблять на моєму обличчі плям або надто яскравих смуг – наношу скошеним пензликом, набираю потроху, щоб не переборщити (краще потім нашарувати). Для фото я додавала пігменту, адже камера нещадно з’їдає інтенсивність мейку, проте в житті навіть таке помітне контурування не виглядає чимось чужерідним.

Тримається протягом дня чудово, я додатково злегка проробила носик, ефект мені дуже подобається 🥰. Також додала фото з повним макіяжем, там ще + рум'яна та хайлайтер)).